östra Washington flugfiske

östra Washington flugfiske

Den östra delen av staten Washington har några av de bästa flugfiske i landet. Bäckar och sjöar i denna region ofta producerar regnbåge samt andra föredrog fiskarter

Betydelse

Eastern Washington flugfiske anses vara en av de bästa områdena i landet är flugfiske. Flugfiske i östra Washington anses vara så bra på grund av det svala, rena vattnet i Columbia River och dess bifloder.

Columbia River

Flugfiske är det bästa sättet att fånga lax på Columbia River. Andra typer av fisk fångad i Columbia River inkluderar nors, öring, stör, shad och gös.

Steelheads

Eastern Washington har blivit känd för flugfiske efter steelheads. Steelheads är i huvudsak regnbåge som har återvänt till sötvatten efter anpassning till saltvatten.

Methow Valley

Methow Valley är en av de bästa fiskeplatserna i östra Washington. Flugfiske i Methow Valley är idealiskt för sötvatten öring på våren och sommaren och regnbågslax under hösten och vintern.

insjöfiske

Eastern Washington flugfiske på en sjö är ett bra sätt att fånga bas, crappie, insjööring och bluegill.

Licenser och förordningar

Fiske i östra Washington kräver en licens. Den årliga sötvatten licens i Washington kostar $ 24 för en boende i delstaten och $ 48 för en av staten bosatt, i april 2010. Kostnaden för en person med hemvist senior (ålder 70 +) är $ 6. Förordningar i östra Washinton omfatta öppna alla statliga strömmar den första lördagen i juni och förfarandet angående mätning av stören från nos till svans.


Relaterade artiklar


hur man målar trä fiskedrag
New Jersey rådjursjakt information
Hur man knyter en mask locka sele fiske
det bästa sättet att ta bort rost från skjutvapen
Hur man monterar en givare på en kajak
viltlevande svin plundring jakt i Oklahoma
Hur man knyter fiskagn till en linje för dummies
ocean kajak fiske tips
hur man läger på en strand
hemmagjord gås lockbete med soppåsar