positiva effekter av rådjursjakt

positiva effekter av rådjursjakt

Det verkar som att för varje person som godkänner jakt finns det någon annan som kraftigt ogillar praxis. Organisationer som sysslar med djurens rättigheter, till exempel personer för etisk behandling av djur, eller PETA, fördömer bruket, vilket framgår av deras online artikel, "Varför jakt är grymt och onödigt. "Men dessa känslor inte delas av alla. Enligt jakt advokater, finns det flera betydande fördelar för jakt.

Ekonomiska fördelar

Varje år, jägare hälla pengar i sina lokala ekonomier som de köper nya vapen, persienner , tilldragande, fritidsfordon, bensin, logi och annan jakt utrustning. Enligt US Fish Wildlife Service 2006 National Survey of fiske, jakt, vilt-och-associerad Rekreation, tillbringade jägare i delstaten Virginia mer än $ 480 miljoner resa -relaterade och utrustning utgifter. Denna nivå av utgifterna stimulerar den lokala ekonomin varje år, vilket leder till en mer livskraftig och säkra den finansiella klimat.

Bevarandeeffekter

Stadfäst mer än 50 år sedan, gör att Pittman-Robertson Wildlife Restoration Act den federala regeringen att beskatta alla skjutvapen och ammunition köp. Dessa pengar används sedan för naturvårdsavtal över hela USA. Hundratusentals hektar har köpts in och skyddas av den amerikanska regeringen som en följd av detta beskatta, som används för vandring, camping, fiske och andra former av rekreation. Medan jakt visserligen bort en del djur från omgivningen, skyddar det också många andra genom dessa ansträngningarna att bevara betalas av jägaren.

Som rapporterades i "Hunter, Marulk, Conservationist" av Ken Redding av The Nature Conservancy , Bart Semcer av Sierra Club säger: "Idrottsmän är de ursprungliga naturvårdare. Du kan inte göra det utan dem. "

Wildlife Fördelar

Till skillnad från olja eller naturgas, rådjur är en förnybar resurs. På grund av strikta jaktlagstiftning hindra jägare från rättsligt uppsamlare ung hjort eller ett alltför stort antal gör, förnyar rådjur befolkningen själv varje vår med ankomsten av hundratusentals nya killingpar. Jakt rådjur även hindrar dem från att förstöra grödor, minskar antalet olyckor vägbanan och minskar överbetning på känsliga livsmiljöer som hyser en mängd olika djurarter.

Jakt är ett positivt sätt att slakta ständigt växande befolkning rådjur , vilket skulle gynna både människor och andra typer av djur.

personliga fördelar

Varje taggade rådjur kommer att ge ca 50 pounds av färsk villebråd, vilket gör jakten ett mycket billigare sätt att få kött för familjer. I vissa stater har mer kärleksfullt sinne jägare skapat program som ger hjortkött till dem som behöver. De principer och tekniker för god jakt är vidare från generation till generation, vilket ger ett sätt för familjer att tillbringa tid tillsammans i den avkopplande och föryngrande utomhus.


Relaterade artiklar


älgjakt i Missourifloden raster
hur reparera en uppblåsbar gummibåt
fiske i Pierce County, Washington
Ohiofloden pråm kryssningar
hur cue limma pool tips
Whitetail rådjur jagar i Georgien och al
hur man avgör en stabilisator för en båge
hur man installera eller byta vinyl dekaler och text på en båt
hur man slår en baseball ungefär varje gång med bara dina ögon
hur området klä en sköldpadda