rv parker nära Kenosha, Wisconsin

rv parker nära Kenosha, Wisconsin

Ligger mellan Chicago, Illinois, och Milwaukee, Wisconsin, är Kenosha vid stranden av Lake Michigan. Det finns inga RV campingplatser i Kenosha sig närliggande samhällen, som Racine, Kaledonien och Bristol, alla har RV parker. Racine har ett län park fylld med idrottsanläggningar, medan de andra två städerna har full service resort inriktad på familjer. Det finns massor att göra i området, från fiske på Lake Michigan att besöka Civil War Museum i Kenosha.

Cliffside Park

Cliffside Park är ett Racine County Park i staden Racine, en 19 minuters bilresa från Kenosha. Av de 92 campingar 53 är utrustade med 30 eller 50 amp el och vatten. Man kan campa i en RV eller ett tält och det finns en separat soptipp station. Varje plats har eldplats och grillar, och du kan få ved på plats. Nära sjön Michigan, har du tillgång till vattensporter samt ett stort utbud av rekreation alternativ, bland annat inkluderar rastplatser, tennis-och basketplaner och fält baseball. Du kan också dra nytta av stadens cykelled.

Cliffside Park
7320 Michna Road
Racine, WI 53402
262-639-3385
racine. org

Jellystone Park Camping Resort

Jellystone Park Camping Resort i Caledonia är 30 minuter norr om Kenosha. Detta är en fullservice RV och tält Camping Resort riktade till barn. Av de 259 platser 145 ha full och 84 delvis Hookups. Det finns också telefon och uppringda uppkopplingar. Varje område har en eldstad och picknickbord. Det finns också en separat soptipp station. Du kan få 20, 30 eller 50 amp tjänst. Faciliteterna inkluderar en butik, tvätt, block dusch och gratis trådlöst internet.

Woodall's priser på campingens faciliteter som fyra av fem, med fem hela för sina fritidsaktiviteter, inklusive en gillestuga med mynt spel, glassbar, minigolf, pool, plaskdamm och lekplats. Sommarsäsongen avgifter inkluderar en obligatorisk "rekreationsområden pass", som tillåter användning av attraktioner som minigolf.

Jellystone Park Camping Resort
8425 riksväg 38
Kaledonien, WI 53108
262-835-2565 /262-835-1336 # x200E;
jellystone-Caledonia. com

Glad Acres Campground

Happy Acres Campground är ett familjeägt och familj orienterade park ligger 25 minuter väster om Kenosha. Woodall's ger RV Park tre betyg för sina anläggningar, och fem för rekreation. Bo i en RV eller tält. Av de 224 platserna 191 har partiell Hookups, inklusive 20, 30 eller 50 amp tjänst. Varje plats har en picknick bord och eldstad, och det finns 18 pull-genomföringar. Det finns en separat soptipp station. Dra nytta av en veckopriset, eller betala en säsong kurs som täcker du för ett helt år. På plats finner du en butik, tvättstuga och block dusch, plus trådlöst Internet. Rekreation faciliteter inkluderar en pool, minigolf, vatten rekreation, såsom kajakpaddling och båtuthyrning, och fiske.

Glad Acres Campground
22. 230 45th Street
Bristol, WI 53104-9744
262-857-7373
happyacres. com


Relaterade artiklar


hur man försegla skiffer biljardbord
hur du gör din egen verkliga igloo
hur man gör en tråd öga
Pennsylvania fiskesjöar
Kalifornien dag fiskelicenser
om flera rum camping tält
hur man gör billig paintball bunkrar
Kustbevakningen båtägare säkerhet
florida WaveRunner lagar
hur värd ett spel scenario paintball