utpost fiske i Kanada

utpost fiske i Kanada

Sötvattensjöar och vattendrag i Kanada täcka över 891. 163 kvadratkilometer, enligt Natural Resources Canada. Detta faktum, tillsammans med Kanadas expansiva terräng och relativt låg befolkningstäthet, bådar gott för sporten i fiske-och speciellt utpost fiske. Fiske utposter i Kanada är tillgängliga med flyg och helikopter i många provinser och territorier, och tillgodose fiskeentusiaster villiga att betala en premie för tillgång till avskilt sjöar och floder, som ofta besitter pris fisk. Prime fiskesäsongen är mitten av maj och september i de flesta delar av Kanada, men högtrafik kommer variera beroende på plats.

Platser

Fiske utposter i Kanada är talrikast i norra Kanada, nordvästra Kanada, centrala Kanada och nordvästra Ontario. Fly-in sjöar i not inkluderar Nueltin Lake och Nettling Lake i Nunavut, Aymler Lake och Kasba sjön i Northwest Territories, Ten Mile Lake och Claire sjön i Yukon, Lake Athabasca i norra Alberta, Saskatchewans Misaw Lake, Manitoba's Island Lake, och Lake Nipigon och Makokibibatan Lake i nordvästra Ontario. Resenärer brukar flygs till en utpost viktigaste lodge från större städer i Kanada eller norra USA, och därifrån transporteras med sjöflygplan eller båt till deras utpost.

utposter

Fiske utposter i Kanada är typiskt läger eller stugor bredvid en avskild kropp eller vattendrag. Utposter varierar i sina bekvämligheter och får inte innehålla rinnande varmvatten, spis, ugn, kyl och frys, generatorer, och sängar med madrasser. De flesta utposter ge rinnande vatten. Det är ovanligt att en utpost för att ge lakan eller handdukar. En radio telefon eller någon annan metod för kommunikation bör finnas för snabb kontakt med huvudbyggnaden i akuta fall.

Utrustning

Mest utpost läger innehålla användbar utrustning för stor för att ta på egen hand såsom en grill, tallrikar och bestick, filtar och värmare. Motorbåtar nästan alltid, och kan inkludera ekolod och ner riggare. Vissa utposter är utrustade med metspön, nät och ta itu med, men de flesta resenärer ta med egna. Agn, öl och livsmedel erbjuds vanligen att köpa på utpost viktigaste Lodge.

Kostnad

priser på transporter och boende på fiske utposter i Kanada varierar mycket beroende på bekvämligheter ingår. Utpost fiskepaket med 2010 sträcker sig från (Kanada) $ 1. 000 till $ 3. 500 per person per vecka. Rabatter kan vara tillgängliga för ungdomar som reser med vuxna, och lägre priser erbjuds ofta till större grupper. Fiske i Kanada kräver också fisketillstånd eller licens från den provinsiella myndigheten i det territorium, och priset för dessa tillstånd kommer att variera. En sport fiskekort för Northwest Territories för säsongen 2010 är $ 15 för boende i Kanada, och $ 40 för utlänningar.

Varning

Fiskekort kan variera med avseende på antal och totala vikten av fisk du har rätt att ha i din ägo, det är viktigt att läsa provinsiell föreskrifter i samband med ditt tillstånd noga. Utöver dessa föreskrifter, några utposter har egna riktlinjer för releasen av "trofé fisk. " Det är också viktigt att komma ihåg att fisket på avlägsna utposter kommer att sätta dig i närheten av vilt som kan lockas av lukten av dina måltider eller sopor. Var noga med att bränna bort maten på grillen och aldrig lämna en otäckt sopor exponerade.


Relaterade artiklar


hur reparera små hål i aluminium med vinyl patchar
Soft Air Gun skador
british gräsmatta spel
hur de ska jaga rådjur med en 25-06 gevär
rekommenderas bete för fläckig öringfiske
utomhusaktiviteter i Banner Elk, North Carolina
statliga parker i Charlotte, North Carolina område
hur du gör din egen plast vev bete beten
hur man kan förhindra en räckvidd från att flytta i ringarna under bränningen
Hur fungerar ett arbete syre Rebreather?