vad är en vävare pistol syn montera?

vad är en vävare pistol syn montera?

Den Weaver pistol sikte på järnväg är en avancerad montering system som möjliggör snabb fastsättning och borttagning av scoped sevärdheter samt en mängd andra sikten och tillbehör. Det Weaver monteringssystem använder sig av en metall järnvägen på gevär, pistoler, pilbågar och även paintball gevär att montera allt från ficklampor till en prognos grepp till en mörkerseende räckvidd

Historia

William Ralph Weaver grundades Weaver optik år 1930 med uppdraget att skapa en enastående helt av amerikanska kikarsikten för att hjälpa amerikanska idrottsmän undvika att köpa dyra tyska kikarsikten . Grunderna i Weaver skena systemet var påhittade under andra världskriget när Weaver omfattningar var monterade på en liknande järnväg till Springfield 1903A4 gevär. Flera innovationer gjordes under årtionden för att skapa den moderna Weaver pistol sikte montera.

Funktion

järnväg i Weaver montage fungerar som en slide-på yta som tillbehör klämman med skruvar av olika slag. Skenan är inte kontinuerlig gillar äldre Weaver modeller på grund av tillägg av ankomst-och avgångstider som bryter upp den. Dessa tider var utformade för att förhindra böjning av järnvägen när det blir överhettad från konstant drift av skjutvapnet.

Typer

Det finns flera olika modeller av Weavers fästen som har utvecklats till att användas med mer än pistol sevärdheter och omfattningar. De fästen placeras ovanför fat av skjutvapen är för montering optik. Monteras placeras under pipan används för taktiska ficklampor, sevärdheter laser, handtag förgrunden, bipods eller en bajonett. Weaver räls kan också placeras var som helst runt i förgrunden grepp och rumpa av ett gevär som skall användas för att fästa en justerbar sele.

Militär Program

Sedan början av det 21-talet, montera Weaver har använts alltmer av inte bara specialstyrkor, men regelbunden infanteri och trupper stöd också. De flesta soldater och marinkårssoldater i stridsområdena är nu utrustade med modulära vapensystem som har olika tillbehör utfärdats för användning under särskilda uppdrag profiler. Alla dessa tillbehör är fäst via Weaver skena systemet.

Polis och civila applikationer

Polisen SWAT team har utnyttja Weaver pistol sikte monterar sedan 1990-talet för att lägga till ficklampor och sevärdheter laser för taktiska inträde situationer. Idag kan du se Weaver siktet på hagelgevär i många polisbilarna, och storstadsområden patrullenheter ibland bära Weaver monteras taktiska lampor på sina handeldvapen. På det civila skjutvapen marknaden har Weaver monteringssystemet varit på modet sedan slutet av 1990-talet för dem som är villiga att spendera pengar, men idag kan du hitta många skjutvapen som kommer med Weaver monteringsalternativ för ett rimligt pris.


Relaterade artiklar


hur man packar en propan lykta
hur du väljer snöskor
hur du lägger till länkar till cykelkedjor
hur man byter lager cykelhjul
sanitära utrustning för camping
om parasailing
hur man kan fånga snook nära broar florida
fiske i Alaska i augusti
den bästa gummi jakt stövlar
hur man byter hydraulvätska på en utombordare trim / tilt pump