washington jaktsäsongerna

washington jaktsäsongerna

Staten Washington, inbäddat mellan Oregon och den sydligaste spetsen av British Columbia, är välsignad med olika naturlig skönhet vimlar av vilda djur. Från norra Stilla havet till dess utbredda berg, lummiga skogar till vidsträckta prärier, erbjuder Washington en jägare paradis för sjöfåglar och storviltsjakt. Den vilda arter roaming landskapet i Washington varierar från trofé stora spelet till sjöfåglar, stora rovdjur och småfåglar spel

typer av jakt

Jaktsäsong i Washington är guidade och icke-ledd jaktresor hjälp av ett antal metoder som stjälk och plats jakt, där du plats och stjälk spelet med hjälp av stealth för din inställning att ställa in din bild. Jägare använder nosen lastare, bågjakt, moderna skjutvapen som gevär och hagelgevär och fångstmetoder för jakt i Washington. Alla jägare måste licensieras med tillstånd synliga i syfte att jaga i delstaten Washington.

Game Art

Bland de viltarter som får jagas i Washington finns flera arter av hjort inklusive hjortdjur, Whitetail och svart- svans rådjur. Stora trofé spel som älg, björn och får ofta jagas vilt och om du gillar en utmaning, prärievarg och cougar jakt är känd som en mycket spännande jakt.

Hunter Utbildning

Washington State kräver utbildning hunter utbildning för alla personer som är födda efter den 1 januari 1972, som vill jaga. Kursutbud inkluderar en traditionell klass som erbjuder detaljerade lektioner, praktiska övningar och levande verksamhet eld för att förbereda studenterna för fältet. En förkortad version av den traditionella klass som kallas paradigmskifte erbjuds för mogna vuxna att slutföra klass krav snabbt. En student klass som kallas Student Jamboree är en tredagars klass (fredagar till söndagar) för yngre studenter, och ett hem studie Kursen ges där man kan registrera sig och fylla din online jägare utbildning.

Moderna Firearm Season

moderna skjutvapen jakt i Washington inkluderar användning av hagelgevär och gevär. Årstiderna varierar jägare erfarenhet, region (östra och västra Washington) och datum för allmänna rådjur och bock jakt. Datumintervall för rådjur och dollar går från 15 september genom Dec. 15, beroende på jägare erfarenhet och region.

älgjakt med moderna skjutvapen driver är uppdelad i två, östra Washington och Western Washington och köra från början 1 augusti genom 20 januari för master jägare och oktober30 till 16 november för alla andra jägare. Rättslig älg är uppdelad i klassificeringar av horn, antlerless och tjur, och kategoriseras efter region och datum.

Bågskytte Season

Bågskytte säsongen för rådjur i Washington segmenteras efter region, typ av rådjur och årstid. Black-svans rådjur, kan en övervägande Western Washington arter tas från 1 september genom 24 september till början av bågskytte säsongen. Sen bågskytte för den svarta svans rådjur löper 24 november genom 31 december beroende på faktorer som ålder jägare och region.

älgjakt bågskytte säsongen är kategoriseras i östra och västra Washington och löper från så tidigt som 1 augusti genom 20 januari till början av bågskytte och 24 november genom 30 januari för sena bågskytte säsongen. För en mer detaljerad förklaring besök i Washington Department of Fish and Wildlife webbplats.

Småvilt

Småviltsjakt i Washington varierar med säsong med några spel som coyote, europeisk kanin, ekorre och räv jakt tillåten året runt. Det finns begränsningar för årstiden och användning av hundar för små spel som Bobcats, räv, prärievarg, gul-bellied Marmot. Seasons sortiment allmänhet från 1 september genom mars 15 beroende på småvilt arter.


Relaterade artiklar


hur man mäter i matstrupen på en engelsk sadel
Spelregler för dragkamp med ett rep
hur reparera rullskridskor
hur korrekt passa vandringskängor
rävjakt i Texas
hur man skall avgöra fullgas varvtal för en kvicksilver båtmotor
hur man stanna hydrerade vid vandring
kanada båtägare säkerhetsintyg
hur du tar bort en fiskekrok i handen
Big Game Fishing på Hawaii