Hur man monterar spöhållare till en aluminium båt

Hur man monterar spöhållare till en aluminium båt

När du fiskar själv i en aluminium båt, du har tillräckligt utrymme och världen är underbart --- förrän du försöker mark som prisbelönt fisk och snubbla över en av dina fiskespön. Din fångst sannolikt kommer att fly, och den enda roade kommer fisken. Medan båten kan ta emot dig, kan lösa stavar ta upp något utrymme att ta med en vän. Dessa frågor kan lösas genom att utrusta din båt med spöhållare. Precis som det finns mer än en typ av spöhållare, det finns också mer än ett sätt att montera en spöhållare på en aluminium båt

Du behöver:
Fett penna.
Borra.


1.
Ställ spöhållare på plats på toppen av skarndäck (sidan av båten) om toppen av skarndäck är platt. Använd bas spöhållare som ett mönster att borra fästhålen i toppen av skarndäck som glider poängen med en fett penna genom hålen i botten av spöhållare och märkning platsen skall borras. Borra monteringshålen och använda bultar medföljer spöhållare att spärra den spöhållare på plats.
2.
Ståndpunkt varje spöhållare på plats på sidan av båten och använda basen av varje spöhållare som en mall att markera monteringshålen, göra vissa att de är ovanför vattenlinjen. Borra hålen och använd skruv medföljer spöhållare att spärra den innehavarna åt sidan.
3.
Använd spöhållare bas som en mall att markera och borra hål i trä golv panel på din aluminium båt. Använd # 14 träskruvar med en längd mindre än tjockleken på golvet panelen för att montera spöhållare på plats.

Tips och varningar


 • När du borrar monteringshålen och innan du monterar spöhållare, lägg på tejp täta till basen på staven innehavaren att "säng" innehavaren, så att vatten inte kan samlas under spöhållare. När du monterar spöhållare, täta skruvarna för att förhindra att vatten tränger in i hålen du borrat.
 • Borra inte hål i aluminium skrovet under vattenlinjen.


 • Relaterade artiklar


  älgjakt i South Dakota
  instruktioner för att knyta knutar fiske
  hur de ska jaga rådjur med ett armborst
  hur man beräknar höjden av utombordsmotorer
  hur du skyddar din Windows plexiglas båt
  gas kontra elektrisk trollingmotor
  hemlagad snö gås windsocks
  lätt och roligt hantverk för camping
  hur man kan fånga lekande largemouth bas på sängen
  hur man kommer in waypoints i en Garmin 76S