Ohio steelhead fiske tips

Ohio steelhead fiske tips

Ohio är en av tre delstater i en himmelsk plats känd av lokala fiskare som "Steelhead Alley. " De floder och bifloder som flyter ut från Lake Erie, en av de stora sjöarna, bräddavlopp med regnbågslax ädelfisk. Steelhead är en typ av öring som är kända för en god kamp och bra storlek. De sträcker sig från 5 till 55 pounds i genomsnitt. Att hitta regnbågslax är lätt, men du behöver rätt information.

Tid

Den bästa tiden för att fånga regnbågslax i Ohio floder och vattendrag är under hösten. Staten lager älvarna med unga typ av öring och i de varma sommarmånaderna dessa unga fiskar startskottet för kallare vatten av Lake Erie. Som vuxna, flyttar de tillbaka till floderna de lämnade att reproducera. De tycker inte det grunda vattnet när det är för varmt så att de inte kommer att återvända förrän vattentemperaturen sjunker till 60 grader eller kallare. De stannar i älvarna fram till våren när de tar resan tillbaka ut till Lake Erie.

Läge

Bli inte för investerat i en favorit "fiske hål. " Var beredd på att flytta när villkoren är bäst. Titta på nivåerna i bäckar. När sjunker är det lättare att hitta fisken. Håll dig borta från floder som ligger på en hög nivå på grund av översvämningar. Dessa vatten har vanligen en stark, snabb ström också. Steelhead kommer dyka djupt och vara mindre aktiva i tungt vatten. Ditt bästa val är en lugn, låg vattennivå. Leta efter platser som har en något grönaktig nyans till vattnet och ungefär en fot av synlighet.

Gear

Även om regnbågslax är oftast mycket stora fiskar använda ljus tackla. Ställ din rulle upp med 4 till 7 u00A3 test linje. Steelhead är smarta och kommer att undvika tjocka linjer och stora krokar. En nudel spö, i huvudsak ett avlångt spinnspö, är det bästa valet för steelheads. Noodle stavar låter dig välja den bästa spänningen och sätta den stress på stången istället för den linje så att du kan använda en lättare linje med stora fiskar. Välj rätt storlek spö för dina bygga. Yngre och mindre sportfiskare bör ha en kortare stav, längre sportfiskare kan använda en lång stav bättre. Noodle stavar varierar från 7 till 12 fot i längd.

Bevarande

Medan många öring älskare dra nytta av sin fångst i deras dagliga menyn, om du inte kommer att laga din fångst, praktik catch and release fiske . Låt inte fisken ur vattnet längre än nödvändigt, för att mäta den, väga den eller ta en bild som din "trofé. " Catch and release fiske garanterar överlevnaden för de arter för många år framöver.


Relaterade artiklar


pool boll material
hur man bygger en egen pistol skruvstäd
hur man gör upp eld med flinta och en kniv
hur du ändrar aktie på en SKS
vandring mikro vattenfilter förklaras
hur man vinterförbereder en 4-takts utombordare
hur man ändrar från 26 tums hjul med 20 tums hjul på en cykel
Djur och jakt i Alabama
vad är poly Dacron rep?
öringsfiske tips för alaska