Texas djurliv och fiske information

Texas djurliv och fiske information

Lone Star State erbjuder boende och besökare ett brett utbud av fritidsaktiviteter utomhus, inklusive fiske, jakt, fågelskådning, båtliv, camping och vandring i flera ekosystem. De flesta av dessa verksamheter sköts och skyddas av Texas Parks and Wildlife Department, som övervakar statliga parker, historiska områden och tillstånd

Texas Wildlife

Texas funktioner djurliv nästan varje form, färg och storlek. Det har mer än 165 inhemska arter av däggdjur och 213 inhemska arter av reptiler och amfibier. Dessa inkluderar Coyote, vit svans rådjur, öken hjortdjur, östra cottontail, nio-banded bältdjur, tvättbjörn, amerikansk alligator och västra diamant skallerorm. Staten har den största mångfalden av fågellivet i USA, med 590 inhemska arter. Exempel på Bald Eagle, kikhosta kran, pilgrimsfalk, Blue Jay, svart-bellied visslande anka, pelikan och norra glassbil.

Texas Fiske

På grund av sin geografiska smink och plats, Texas funktioner sötvatten, saltvatten och offshore fiske. Några populära typer av insjöfisk i Texas är bas, mal, karp, crappie, Sunfish, gar, regnbåge och amerikanska ålen. På Texas strandlinjer och i våtmarker kan sportfiskare fånga blå krabbor, krabbor sten, krabbor spelman och welks belysning. Södra flundror, Atlantic cutlassfish, gafftopsail havskatt och NYKTERHET malar finns i Texas 'flodmynningar och grunda vatten, medan svart trumma, röd trumma, fläckig havsöring, är tripletail och Cobia finns i det öppna vattnet utanför Texas Gulf Coast. Det finns även sorter som finns i reven, såsom östra ostron, red snapper och Sheepshead.

Texas Jakt

Det finns många typer av vilda djur för jakt i Texas. De omfattar den amerikanska alligatorn, antilop gaffelantilop, Whitetail rådjur, hjortdjur, Javelina, ekorre, och kaniner och harar. De typer av fåglar som jagas i Texas omfattar östra Turkiet, Rio Grande kalkoner, vaktlar, morkulla och duva.

Fiskelicenser

Fiskekort krävs för alla som fiskar i Texas allmänt vatten. Fisket anses någon aktivitet som tar en fisk ur vattnet med ett spö och rulle. Alla människor under 17 år är undantagna från licensieringsbestämmelserna.

Jaktlicenser

För att jaga i Texas, måste du skaffa en jaktlicens och följa komplicerade regler och bestämmelser om jakttider och gränser. Till exempel kan Whitetail rådjur jagas mellan specifika datum i november och januari, och detta är tillåtet endast i 208 norr Texas län och 30 söder Texas län. Jakten datumen är olika i varje län, och det finns särskilda hjorthorn begränsningar i 113 län. De flesta av de begränsningar begränsar jakten till vissa storlekar av rådjur. Du får inte jaga vilda djur som är under lågsäsong. Det finns många typer av offentliga jagar, även walk-in jagar och jagar dras.


Relaterade artiklar


en hemmagjord kajak rack för en upphämtning
gris jakt i norra Georgia
hur man använder majs som karp agn
ATV spår & campingplatser
hur man ska förstå båt kabeldragning
hur man vandra på Lake George, New York
Chesapeake Bay Striper fiske
bryta ledtrådar vs poolköer
Fiske och camping i British Columbia
älgjakt i South Dakota