användningen av elektroniska prärievarg samtal

användningen av elektroniska prärievarg samtal

En elektronisk coyote samtal producerar ett brett sortiment av djurläten en prärievarg uppfattar som sin nästa måltid. Den autentisk återgivning av djurläten är viktigt, eftersom du försöker lura prärievarg på sitt eget spel att veta när man undersöka ett djur ljud, och när man ska ignorera det. Förutom giltiga, bör de ljud ändras eftersom en prärievarg lär sig snabbt en viss repetitiv sekvens av ljud innebär problem, inte mat

Elektronisk Ring Basics

En elektronisk samtal är som alla ny bit av jaktutrustning du bör känna till innan du använder på fältet. Oavsett om du köper ett samtal med förladdade ljud, eller läsa in en egen lära sig en prärievarg svar på varje djur ljud. Om ditt samtal kom med en fjärrkontroll, gör en provkörning hemma, med fjärrkontrollen, och testa högtalare och ljudsystem. Använd gummi eller vinyl handskar vid hantering av samtal och tillbehör, så du inte lämnar några doft.

Coyote Ring Ljud

Coyotes vilja undersöka ljudet av djur i nöd eller döende och gnisslar mus. De skäller och säsongens tjut, av andra Coyotes, kräver också sin uppmärksamhet. Elektronisk samtal härma dessa och andra ljud, och några samtal lagra upp till 24 olika djurläten.

Elektronisk Ring Positiva

Ägare uppskatta hur enkla de är att använda. Alla som känner en MP3 eller en kassettbandspelare, kan driva en elektronisk prärievarg samtal. Att framkalla liknande autentiska ljud, med en mun samtal, kräver övning, tålamod och talang en del människor inte har.

Electronic samtal kommer in ett stort antal priser, från $ 10 för en mini samtal till $ 600 för top-of-the-line fullt utrustade samtal. Du kan köpa några med fjärrkontroll så att du kan använda den på avstånd, och vissa kan du ladda ljud du vill. Vissa kan du finjustera högtalarvolymen till ett bestämt avstånd, och med externa högtalare du öka det område som du locket och göra djurläten mer realistisk.

Elektronisk Ring Negativa

Vissa ägare hävdar att de har någon lycka med elektroniska samtal och säger att de är besvärliga att bära hela dagen. Inköpspriset för en fullt utrustad samtal kan vara avskräckande och kostnaden för batterier, kassetter, cd-skivor och warmers hand, för att förlänga batteritiden, kan bli dyrt. Inte alla samtal som förseglats för att hålla ute fukt, och några har upptäckt tillbehör öppningar, som är ett problem i områden som upplever dåligt väder.

Förslag

Några coyote samtal webbplatser har djurläten kan du ladda ner utan kostnad . Du kan ladda ned dem till en MP3-spelare eller bränna dem på en CD. Vissa kommer inte att garantera kvaliteten på ljud, men de är tillgängliga för användning.

Ett sätt att experimentera med en elektronisk samtal, utan att spendera mycket pengar, är att köpa en billig kassettbandspelare och infoga egna kassett av prärievarg samtal.


Relaterade artiklar


Hur man knyter fiskelina till en jigg
hur man gör skummet flyter
hur man gör en hängmatta tält
hur man gör flugor för öringfiske
hur man byter växel oljan i en Mercury Marine MerCruiser Aquamatic
fly-in älgjakt i Ontario, Kanada
Hur berätta om en saltvattenfisk är gravid
vildsvinsjakt i Amarillo, Texas
den Nene fågeln i sin livsmiljö
aggressiva inline skate tutorial