camping i Yosemite på vintern

camping i Yosemite på vintern

Yosemite National Park är beläget i centrala Kalifornien. Det är en av de första nationalparkerna i USA. National Park Service (NPS) anger parken är mest känd för sina vattenfall, men har mycket mer att erbjuda med dess nästan 1. 200 kvadratkilometer stora. Den Yosemite Vandringar hemsida säger parkens stänger många attraktionerna på vintern, men camping är fortfarande tillgänglig på vissa utsedda platser för

Winter Bokningar

NPS rekommenderar att boka biljetter till camping på Yosemite National Park, men först till kvarn får först tjäna camping är tillgänglig om inte helt bokat. Vinter online är baserade på ankomstdagen. Ankomst datum och First Dates bokning är listade enligt följande: Ankomst 15 december genom 14 januari är reserverad börjar den 15 augusti, anländer 15 januari genom 14 februari är reserverad börjar den tredje september 15, och anländer november15 till 14 december är reserverad börjar den 15 juli. Bokning sker via Internet på www. recreation. gov eller telefon 877-444-6777.

Winter Campingplatser

NPS visar tillgängliga campingar året runt i Yosemite. De är Övre Pines, 4 Camp, Wawona och Hodgdon Meadow. Som av 2010, Camp 4 kostar $ 5 en person, husdjur inte är välkomna, finns på en första-kvarn-serve basis och inte tillåter husvagnar och släpvagnar. De återstående tre året runt-camping kostar $ 20 per dag, låta husvagnar och släpvagnar, tillåter husdjur, men är tillgängliga efter bokning.

Vinter Camping förordningar

Det enda olika vintercamping föreskrifterna är möjligheten att ha en brand som helst på dygnet, och att få läger i upp till 30 dagar. Men från maj till september är bränder tillåtas först den 5 till 10 på kvällen, och camping är bara tillåten för upp till 15 dagar, enligt NPS. Alla andra camping föreskrifter är konsekventa under hela året. Några exempel är: en högst två fordon per campingplats, maximalt sex personer på en campingplats, tyst timmar mellan 6 och 10 p. M. . och alla läger avloppsvatten måste ske på bestämda dumpa anläggningar

Vinteraktiviteter

Yosemite Vandringar stater flera aktiviteter finns tillgängliga för campare och besökare under vintern. Dessa verksamheter omfattar: vandring, skridskoåkning, snöskor, längdskidåkning, slalom, snowboard, pulka och slang och slädturer. Parken har även ett eget skidområde som kallas Badger Pass. Yosemite Vandringar beskriver skidområdet som billig, liten och består av grönt och blått går.

Kedjor obligatoriskt

Yosemite Vandringar säger att alla personer som kör i Yosemite National Park på vintern är skyldig att göra kedjor på sina bilar. Detta är viktigt att campare som det är nödvändigt att köra en viss sträcka i parken för att komma till vinter camping. Det finns fyra nivåer av väglaget för kräver slirskydd. Nivå 0 kräver närvaro av kedjor i bilen, Nivå 1 kräver kedjor på däck om vinterdäck är närvarande, Nivå 2 kräver kedjor om inte fordonet är fyrhjulsdriven, och nivå 3 kräver kedjor på alla fordon, utan undantag.


Relaterade artiklar


alaska jakt & fisketurer
aktiv tonåriga spel
hur man skall höja säten i en kanot
hemlagad fisk lockbete med vitlök
pflueger fiskespön och rullar
regler för åtta boll
hur man tar betalt en 6-volts batteri motorcykel
hur betet en krok för havsfiske
Regelverket för bordtennis
touring vs rekreations kajak