fiske i sjön panter, Washington

fiske i sjön panter, Washington

Panther Lake ligger i Washingtons Kitsap och Mason län på Kitsap halvön i Puget Sound, inte långt från Seattle och Tacoma. En av de stora drar i Kitsap Peninsula är utomhus, och Panther Lake är en av flera sjöar som är populära hos statliga sportfiskare. Panther Lake är välförsedda med två av Washingtons mest populära fiskarter

Vad To Catch

Enligt washingtonlakes. com, en resurs för sjöar i staten Washington, har Panther Lake flera olika arter av fisk. Dessa arter är populära ädelfisk som regnbåge och largemouth bas, och mer obskyra fiskar som simpa och pumpkinseed Sunfish. Det traditionella fiskesäsongen startar första helgen i april och kallt vatten vid den tidpunkten gör regnbåge en populär fångst. Enligt Washington Department of Fish and Wildlife, är öring bäst fångas på våren och hösten i lågt liggande sjöarna, och Panther Lake, vilket är strax under 500 meters höjd, kvalificerar. Sunfish och baskontroll är bättre fångster när vädret blir varmare.

Hur att fånga dem

För öring, standarden metoder inkluderar mete med lax ägg eller kommersiella beten, eller gjutning eller trolling spinnare och skedar. För bas, washingtonlakes. com rekommenderar jiggar, maskar och andra beten. Sjön är minimal vegetation gör att din beten har mindre chans att få hänga i ogräs. Det bästa honung hål för bas är under överhängande träd och buskar, döda träd nära stranden och i vass nära stranden.

komma i och ur

Om du har en båt, ska du veta att större båtar är mycket svårare att förhandla i vattnet vid Panther Lake. Staten har en liten båt lansering på sjön, men det är bäst för mindre båtar om du ska använda en släpvagn att starta den. Större båtar och trailers kan ha svårt att förhandla om lanseringen, enligt washingtonlakes. com. Hand-lanserade båtar, som kanoter och roddbåtar, är bra för Panther Lake.

Licensiering

I delstaten Washington, är bosatta och utlänning måste ha tillstånd när de fiskar. Eftersom Panther Lake är en insjö, anser ni inte en kombination licens (som tillåter dig att fiska i sötvatten och saltvatten) om du inte räknar också med att fiska i saltvatten. Men du får en rabatt med kombinationen licensen. Årliga licenser prissätts på flera olika nivåer för boende, utlänningar, pensionärer, ungdomar och handikappade. Om du besöker Panther Lake och du inte planerar att göra en hel del fiske, en ett-till fem dagars licens kan vara för dig. Licenser kan köpas på statens hemsida eller genom angripa butiker, utomhus butiker och andra leverantörer i hela staten.

omnejden

Det finns mycket att göra i området kring Panther Lake, inklusive visning naturen i McCarlin Marsh och Tahuya River Dam. Vandrare kan ta en promenad ner Mount Juniper Trail, vilket leder till Park Place, ett campingområde. Det finns också en RV park nära Panther Lake, tillsammans med två hotell, om du planerar att stanna mer än en dag.


Relaterade artiklar


stor kajak fisketurer
om gym klätterrep
hur du gör din egen jigg mögel
florida Fiske & crabbing licens
hur man gör en tank minnow bete
fiske i Chesapeake Bay, Virginia
hur tan rådjur dölja och ta bort hår
fiske tips för walleyes med en ledande kärna linje
hur man dra en fiske rigg
historia vattenskoter