fiske på sjön Shannon i Washington State

fiske på sjön Shannon i Washington State

Lake Shannon ligger i Cascades-regionen i nordvästra Washington, nära två nationella skogar. Sjön är faktiskt en reservoar för ett vattenkraftverk byggdes på 1920-talet. Lake Shannon ligger nära flera olika bekvämligheter, inklusive campingplatser, och är känd som bördig vatten för sådan fisk som kokanee och öring

Historia

Lake Shannon skapades för Baker River Vattenkraftverk i 1925 och ägs idag av Puget Sound Energi. Lake Shannon matas med avrinning från de två närliggande berg, Mount Baker och Mount Shuksan. Reservoaren i sin tur matar vattenkraftverk, som PSE kallar sin mest kraftfulla anläggningen. Projektet har två dammar, och en av dem hjälper tjänstemän bibehålla ett system fisk transport som håller sjön Shannon inplanterad fisk.

Att Catch

Förutom kokanee och öring, säger Washington Department of Fish and Wildlife Lake Shannon är också hem för andra idrottsevenemang fisk såsom lax och sik. Du får inte behålla Chinook lax, Dolly Varden, och öring tjur som fångas i sjön Shannon.

Fångstbegränsningar och Seasons

fångstbegränsningar för sjön Shannon omfattas av regler som respektive WDFW. Du kan fånga upp till fem öring och östra bäckröding per dag, enskilt eller i kombination. Du kan också fånga 15 sik per dag. Det finns ingen storleksgräns för någon av dessa fiskar.

Licensiering

Washington inhemska och utländska aktörer är skyldiga att ha tillstånd när de fiskar. Licenser kan köpas via statens webbplats och leverantörer över hela staten. Årliga licenser prissätts på flera olika nivåer, bland annat boende, som inte är bosatta, pensionärer, ungdomar och funktionshindrade. Om du besöker sjön Shannon och du inte planerar att göra en hel del fiske, kan en kortsiktig licens för dig. Dessa licenser är bra från en till fem dagar.

Omnejden

Lake Shannon närhet till North Cascades National Park innebär att det finns gott om andra saker att göra än fisk. Tillsammans med berg och vattenfall, är parken känd för att ha mer än 300 glaciärer. Du kan vandra, ryggsäck, klättra något av bergen i parken, och delta i familjens aktiviteter. Och eftersom den norra delen av sjön är i Mount Baker National Forest, kan du också flera campingplatser. Dessa campingplatser har toaletter, stationer dumpa, elektriska uppkopplingar, en lansering ramp, och duschar.


Relaterade artiklar


vad är en utombordare båt?
vad är en vattentät betyg för jackor?
det bästa sättet att slipa magnus broadheads
hur reparera rullskridskor
MerCruiser varvräknare problem
röda shouldered hök diet
washington jaktsäsongerna
hur rådjur jakt i vikt
South Carolina båtliv förordningar
bowling tejp instruktioner