hjort träd persienner

hjort träd persienner

Enligt webbplatsen rådjur-jakt-success. com, är cirka 80 procent av Whitetail rådjur som uppfyller kraven för påven och Unga häfte som tagits från träd persienner eller står träd. Trädet står, som även används av skjutvapen jägare i vissa områden, är en av de vanligaste verktyg som används av bågskytte jägare. Ett träd monterns höjt läge hjälper jägare se närmar rådjur bättre och höjer den mänskliga doften från marken, vilket gör det mindre märkbart för rådjur

Köpt vs hembyggda stativ

trädbeståndet kan du köpa brukar användas på allmän mark, eftersom de lätt kan tas bort när den inte används. Permanent eller hembyggda står träd är mer vanliga på privat egendom, där antalet jägare är begränsat.

Tree Blind Säkerhet

Jägare som använder trädet står bör alltid bära säkerhetsselar. Enligt rådjur-jakt-success. com, cirka 33 procent av jägare som använder ett träd kommer att falla av monter vid något tillfälle. Så många som 15. 000 jägare skadas varje år i olyckor trädbestånd.

Stand Typer

Det finns fyra olika typer av träd står. Stegen står är en L-formad stege som är lutade mot ett träd. En jägare klättrar på stegen och jagar från plattformen på toppen av "L. " Klättring står kräver två fästen på en trädstam att klättra upp till jakt nivå. En hänga-på stativ placeras runt stammen och hänger i önskad höjd. Ett stativ är inte ett träd som sådan, men det åstadkommer samma uppgifter. Det finns en stor stativ som har en plattform på toppen där jägaren sitter.

Välja ett träd webbplats

Leta efter ett träd med en stam stark nog för att säkert stöd montern. Trädet bör vara i ett område med goda rådjur trafik och ge skytte köer för bränning på rådjur.

Trädbestånd förordningar

känna till bestämmelserna träd i ett område där du planerar att jaga. Vissa stater har bestämmelser om placeringen av trädbeståndet. Andra förbjuda flyttning av grenar eller skada trädet medan du använder trädbestånd.


Relaterade artiklar


new york jägare säkerhet
hur man kan anpassa en Redfield kikarsikte
isfiske i Washington
is hydda idéer
campingplatser på Douglas sjön, Tennessee
hur man använder en aluminium CO2 tank med en nål ventil
hur man bygger gas cyklar
hur man gör en snara fälla
hur man vinterförbereder leveranser för båtliv
hur man rengör en matsal