hur ändrar hoppa upp i en airsoft

hur ändrar hoppa upp i en airsoft

Airsoft guns med "hop" systemet skjuta längre än normalt med lätt ammunition. De "hop-up" är en anordning som ökar underskruv på BB pellets, vilket ökar avståndet att BB: s resor. Justera "hop-up" i en airsoft är en enkel procedur som tar cirka 15 minuter. Det gör syftar på airsoft mycket lättare, och gör att du tycker om att spela spel som använder Airsoft guns, som paintball
1.
Läs tillverkarens bruksanvisning noggrant så att du känner till airsoft pistol s delar och deras funktioner.
2.

Bestäm bränning avstånd (intervall) som du är mest benägna att använda din airsoft gevär, och skjuta några provbilder på detta intervall. Se till BB färgen inte matchar bakgrunden för att hjälpa dig se BB flygbana.
3.
Dra tillbaka airsoft s laddningen handtag för att ge dig själv tillgång till gummi bit som du behöver anpassa sig till förändringar i hop upp den airsoft. Ändra inställning kommer att ändra storleken på utsläpp hålet på pistolen, som ökar eller minskar underskruv på BB.
4.
Titta bulten och hitta hop hjulet. Om du vill förlänga flygets avstånd, vrid ratten i den riktning som anges i airsoft handboken. Om du vill sänka kraften bakom skottet att öka horisontell noggrannhet, vrid ratten i motsatt riktning.
5.
Shoot provbilder tills du hittar inställningar som fungerar för dig.

tips och varningar


 • BB pellets är lätta och påverkas av vinden. Vissa hop-up utrustning är justerbara för att vikten på BB.
 • snurr på BB är i förhållande till riktningen på pistolen. Bränning skapar sidledes en underskruv som förvandlas till en sidospinn.
 • Vissa Airsoft guns inte har en hop-up-mekanism.


 • Relaterade artiklar


  bollar och kyla
  olika fiske knop
  hur de ska jaga på allmän mark i Oregon
  jiggar att använda för isfiske för bas
  hemlagad pontoner
  fiskelina historia
  hur du kan få batterierna i en camping lykta
  hur man gör en go cart motorn mer kraftfull
  hur täta en liten träbåt
  hur en paint ball gevär görs