hur du monterar skidor masten på en bas båt

hur du monterar skidor masten på en bas båt

En skida pylon kan införa belastningar på däcket på din bas båt större än vad däcket var tänkt att bära. Detta innebär den viktigaste delen av att montera skidor pylonen är att stärka den trekantiga däck område där masten kommer att monteras. Fiberglassing armeringen i däcket området kommer att förbättra sitt utseende. Med lite färg kommer armeringen blir bara en annan del av din bas båt som nu fördubblar skickligt som skid båt

Du behöver:.
Måttband
. Marin plywood.
Penna.
Cirkelsåg.
Skruvmejsel.
Träskruvar, storlek # 14, 2-1/2 inches i längd.
Spackelspade.
Marine epoxiharts.
Glasfiberväv.
Rakblad.
Vass kniv.
220 slippapper.
Paint.
Borra.


1.
Mät avståndet mellan de två stödbenen av pylonen med ett måttband. Mät avståndet mellan varje stödben och de viktigaste upprätt av pylonen.
2.
Rita en triangel på bladet av marin plywood med en penna så att ena sidan av triangeln är lika med Avståndet mellan de två stödbenen av pylonen och de två andra sidorna av triangeln lika med avståndet mellan stödbenen och de viktigaste upprätt i pylon. Klipp triangel av plywood med cirkelsåg.
3.
Skruva fast plywood däck basen båt med en skruvmejsel och träskruvar. Använd en spackel för att sprida marina epoxiharts över toppen och sidorna av plywood och runt plywood-på däck basen båten -. På ett avstånd av två inches
4
.
Lägg glasfiber duk över plywood och på däck, som arbetar i glasfiber i hartset med bladet spackelspade. Applicera ett lager av harts till toppen av glasfiberväv. Trimma glasfiberväv som sträcker sig utanför harts med ett rakblad eller vass kniv. Låt massan härda helt.
5.
Sand hartset med 220 slippapper tills ytan är slät och nivå. Måla den triangelformade området säkerhet gul eller måla den för att matcha resten av däcket. Använda ski pylonen's montering fötter som en mall i en penna genom monteringshålen och markera hålet platser på trekantiga, förstärkta däck område. Borra hål med en borr och skruv masten till däck.


Relaterade artiklar


hur man kanot med en kajak paddel
typer av fiskespön & rullar
hur de ska jaga rådjur i New Hampshire
Wisconsin pistol rådjur jaktföreskrifter
full täckning häst leasingavtal
bäckröding Fälthandbok
hur man gör en sele rep säkerhet
hur man kan anpassa barns Rollerblade storlek
pflueger fiskespön och rullar
smallmouth fiske i Pennsylvania