hur du ställer in en hummertina

hur du ställer in en hummertina

Det finns inget bättre än en färsk, kokt hummer serveras med dragna smör. Den söta smaken i köttet kan himmelska en sommardag. Men innan du kan njuta av hummer, du måste fånga den. Hummerfiske har inte förändrats mycket genom åren. Den utförs av hetsen en enkel hummertina i trä och väv

Du behöver:.
Hummertina
. Förtöjningslina, minst en halv tum i tjocklek.
Hummertina boj.
Bait (sill).
Båt.


1.
Öppna bete påse som finns i hummertina. En grundläggande hummertina har vanligen två fack för att fånga hummer. Det finns en tratt-formad öppning som leder till en bredare fack. Betet påse förvaras i ett bredare facket. När hummer har ätit betet, kan det inte bli genom tratten formen.
2.
Fyll bete påse med döda sill tills betet påsen är full (mellan tre och fem ). Makrill, vit fisk eller kyckling hals också kan användas som agn.
3.
Bind fast repet till hummertina. Det finns oftast en ring eller ett rep ögla på hummertina.
4.
Ta en båt till den plats där du vill fälla din hummer. Det är bäst att gå ut i närheten av högvatten så att linjen kommer att ha tillräckligt slack i den. I lågvatten kan hummern potten lyft från botten av havet, vilket gör det ineffektiva i att fånga hummer.
5.
Sänk hummer potten långsamt tills den når marken. Knyt en hummer-fälla boj till andra änden av linjen och kasta boj i vattnet.

Tips och varningar


 • Några fiskare har börjat ersätta traditionella bete med en bit av soja. Kemiska dofter läggs till i soja. Detta sparar besväret med att fånga eller köpa betesfisk -. Mindre fiskar äts av större rovfiskar
 • Många stater och städer kräver en licens för att fälla hummer. Kontrollera med din statens Lotteriinspektionen.


 • Relaterade artiklar


  hur man sätter på en M9 axelhölster
  centrala Washington fiskeguide
  hemgjord jaktutrustning
  Texas snö gås jakt
  tyska LUGER Demonteringsinstruktioner
  hur man spränga ett skrov för att ta bort ytskikt av färg
  läger teambuilding övningar
  hur du vill justera axeln på en Ski Boat
  hur man kan fånga karp asiatisk gräs
  hur man gör upp eld med flinta och en kniv