hur man fiskar för randig bas med drag

hur man fiskar för randig bas med drag

Randiga bass är hårda striderna ädelfisk. De är främst i saltvatten, men kan också hittas i vissa sötvatten platser. Randiga bass kan fångas med hjälp av olika fiskemetoder från levande betesfisk att trolling med gummi kirurgiska röret lockar upp till 30 inches lång. Vid fiske vid högvatten, kan en locka som en simmare vara särskilt effektiv, eftersom det omfattar mycket vatten

Du behöver:.
Fiskespö
Fiske rulle.
Fiskelina.
Simmare fiskedrag.


1.
Cast simmaren Lure att en trolig plats. Bryggor kan vara särskilt effektiva ställen att fiska med detta locka eftersom betesfisk samlas bland klipporna vid bryggan.
2.
Hämta simmaren Lure genom att långsamt avhaspling linjen tillbaka på rullen . Denna långsamma hämta kommer att göra locka skumma över ytan och skapa en liten vakna bakom. Detta kommer att tillåta dig att fiska betet på vattenytan för att avgöra om fisken är utfodring i nivå med vatten.
3.
Cast simmaren Lure ut igen och hämta lockbete i måttlig hastighet. Detta hämta bör göra läppen av lockbete för att gräva ner i vattnet och orsaka lockbete för att vingla och dyka. När andelen hämta är korrekt, spetsen på metspö kommer pulsera i takt med vinglar av lockbetet. Detta hämta gör att du kan fiska mitt djup vattnen i fråga.
4.
Driv ut en simmare Lure som har en längre läpp för att fortsätta randiga bas i något djupare vatten . Ju längre läpp gör att lura att dyka djupare än ett lockbete med ett mindre läpp.
5.
Använd ovanstående hämtar för att hitta den nivå på vilken fisken utfodring. När du har framgång med en viss hämta, fortsätta använda samma hämta sätta fingret på vilken nivå den randiga bass är livnär sig på den dagen och vid den tidpunkten.

Tips och varningar


 • Du kan sätta en mindre lockbete, känd som en "teaser", bara något framför din Swimmer Lure för att få en andra lurar i vattnet. De större Swimmer Lure kommer också tillåta dig att kasta "teaser" lura längre än det kunde gjutas i sig.
 • Bortse inte randig bas som skulle kunna utfodra nära dig. Randiga bass koncentrera ofta deras utfodring insatser vid den punkt där vågorna bryter eftersom denna turbulens disorients betesfisk och gör betesfisk lättare att fånga. Om du är gjutning enbart för distans, kan du bortse från de olika fiskar som kan finnas i det vita vattnet närmare i.


 • Relaterade artiklar


  Arkansas andjakt
  hur huden ett rådjur för axel montera
  en hemmagjord kajak rack för en upphämtning
  hjort blinda bygginstruktioner
  hur man tecknar rådjur mål
  fiske i Skagway, Alaska
  hur man skall avgöra byggstorlek en väg cykel
  fåglar som äter flygande insekter
  hur man skall avgöra fullgas varvtal för en kvicksilver båtmotor
  Hur identifiera båt problem släpvagn ledningar