hur man gör bas dykare beten

hur man gör bas dykare beten

Dykning lockar, såsom vev lockbete, är utformade för att dyka ner till ett djup i vattnet för att locka ädelfisk. Vanligen för att imitera betesfisk, beten dykning är typiskt vacklade ned genom att vrida handtaget på rullen. Läppen design på framsidan av bete har anpassats för att orsaka betet att dyka eftersom det hämtas genom vattnet. Dykning vev bete beten är lätt tillgängliga för köp, men många sportfiskare föredrar att göra sina egna motiv

Du behöver:
Dykning vev bete kropp. .
Modell färg och pensel.
2 trekroken.
3 skru.
2 delade ringarna.


1.
Bestäm färgschema för din dykning vev lockbete. Personliga erfarenheter och forskning kan båda visa sig vara till nytta när du väljer färger för din locka. Överväg naturlig betesfisk i vattnet där du kommer att fiska och försöka kopiera deras färg och markeringar.
2.
Paint veven lura kroppen med modell eller locka färg. Använd färger som är speciellt tillverkade för locka organ, eller använd emalj modellering färger som finns tillgängliga där modellering leveranser lagras. Använd en pensel detalj modellering för att tillämpa en grundfärg av vitt eller grått för lockelsen.
3.
Låt baslack att torka och sedan börja lägga till och lager färger för att ge djup och realism med drag. Låt varje lager av färg torka ordentligt innan du fortsätter.
4.
Fäst tre öga skruvar till dykning vev lockbete. Sätt ett öga skruv i näsan, mage och svans av lockbetet. Använd en tång om nödvändigt för att tråden ögat skruvar i lure kroppen.
5.
Bifoga en delad ring för ögat skruvarna. Välj två trekroken och bifoga en till magen och baksidan av veven lockbete.


Relaterade artiklar


hur man köper rätt övning skor
hjort träd persienner
steg-för-steg guide om hur man ställer upp en lina
hur man bygger en fälla rådjur snara
hur att rigga ett stativ till en kajak
jeep spår i Ohio
pe aktiviteter för barn
Galveston fiske information
Mississippi jägare säkerhetsutbildning
Hur man monterar en largemouth bas