hur man gör en slangbella med kirurgiska slang

hur man gör en slangbella med kirurgiska slang

En tre person vatten ballong slangbella, med två ankare som håller slangbella s handtag och en skytt ansvarar för att dra tillbaka på ballongen hölster, kan inleda en ballong flera hundra meter om rätt material används. Kirurgisk slang är ett utmärkt material för den elastiska armar slangbella som det kan stretching medan resterande motståndskraftig nog att studsa tillbaka och starta ballongen, och inte snabbt lider permanent stretching, vilket begränsar avståndet programstartaren kan användas vid .

Du behöver:
Tratt
. Drill.
20 fot Kirurgiska slangar.
2 meter Nylonremmen.
Kniv eller sax.
2 Foam cylindrar, 4 inches lång, 1 tums diameter.
Tråd.
Symaskin.


1.
Borra ett par hål i kanalen, strax nedanför den stora munnen av en tratt. De två hål bör vara mittemot varandra på tratten.
2.
Skär kirurgiska slangen i två bitar, vardera 10 meter långa, och skär nylonband i två fot långa bitar.
3.
tråd en bit av kirurgiska slang genom ett hål i tratten och säkra slangen till tratten med dubbelknut. Upprepa på andra hålet med den andra slang.
4.
Tråd en bit av nylonband genom en av skum cylindrar. Upprepa för de återstående cylinder och rem.
5.
Rikta in de två ändarna av ett nylonband, och sy fast med symaskinen med två sömmar, en direkt längs ändar rem, och en andra söm 1 /2 tums in från ändarna på bandet. Twist bandet inifrån och ut så att sömmen är på insidan av slingan, sedan upprepa proceduren för de återstående bandet och cylinder.
6.
Knyt den andra änden av ett stycke av slang till ett nylonband, upprepa sedan för resterande bandet och slang. Du har nu två handtag fäst vid tratten med slang.
7.
Placera en ballong i tratten, och dra tillbaka tratten att sträcka banden, släpp sedan att avfyra sling shot. Två ankare kommer att behövas, en för varje handtag, för att säkra slangbella på plats. Ankare kan vara vänner, eller fast föremål smal nog att rymmas i handtagen över och stark nog att stödja stammen av slangbella.


Relaterade artiklar


hur man väljer, förbättra och setup ett tält camping
hur isär en M-16
hur man kan stödja en lastbil husbil
hur man köper en rulle saltvatten spö
hur fånga levande Shad för bete
hur man gör hemmagjord betesfisk för bas
campingplatser nära Gainesboro, Tennessee
det bästa mäns gore-tex kängor
hur du justerar dra på en Penn 105 rulle
fiske i Sheridan, Wyoming