hur man skjuter en Glock 22

hur man skjuter en Glock 22

Glock 22 är tillverkad av Glock GmbH i Österrike. En polymer-ramad kanon med ett stål bild, är modellen 22 tillgängliga med potent och lätt att skjuta 0,40 S W runda. Glock är en tillförlitlig, lätt att underhålla och hållbara vapen gynnas av många statliga och brottsbekämpande organ. Det är också populära bland villaägare för hem försvar

Du behöver:. .
Glock modell 22
.
40 ammunition.
Target.
Hörselskydd.
Ögonskydd.


1.
Håll Glock 22 med din dominanta hand så att greppet är placerad i V mellan tummen och pekfingret. Handflatan ska kontakta längden på handtaget. Tag med fingrarna runt greppet ordentligt med tummen vilande strax ovanför långfingret. Håll pekfingret borta från avtryckaren tills du är redo att skjuta.
2.
Sätt ett laddat magasin i botten av greppet och tryck tills det klickar på plats. Dra tillbaka bilden på toppen av Glock och släpp den framåt för att flytta en enda runda från klippet till att avfyra kammare pistolen.
3.
Höj Glock och rikta pipan downrange mot ett mål. Leta reda på mål i fönstret på det bakre siktet. Håll målet i sikte och placera främre syn så att det är centrerat i det bakre siktet fönstret.
4.
Släpp pipan något tills toppen av främre synen är strax under mitten av målet. Sätt fingret på avtryckaren och pressa greppet. Dra inte eller rycker på avtryckaren, eftersom detta kan resultera i en felaktig bild.
5.
Rada upp målet i främre och bakre sikte som förut och fortsätt skjuta tills tidningen är tomma eller om du instrueras att eld upphör.

tips och varningar


Använd
 • skyddsglasögon och hörselskydd samtidigt som avfyras Glock 22.
 • Support handen med Glock med dina andra hand. Cup Palm runt botten på greppet, placera fingrarna runt och på baksidan av din dominanta hand och överlappar tummarna. Denna position kommer att hjälpa stadig ditt slag.


 • Relaterade artiklar


  Chesapeake Bay kajakturer
  predator ringer tekniker
  hur man gör hemmagjord betesfisk för bas
  hur en mountainbike växelspaken fungerar
  galt jakt i Vinton County, Ohio
  bäckröding Fälthandbok
  Skillnaden mellan sötvatten och saltvatten fiske stolpar
  hur man skjuter skeet med stålkulor
  olika fiske knop
  Oklahoma jägare säkerhet