hur patch uppblåsbara flottar

hur patch uppblåsbara flottar

Uppblåsbara flottar har använder allt från forsränning till att ligga på sjön för att användas i räddningsuppdrag. Dessa flottar är tillverkade av plast, vilket gör dem lätt, vattentät och är mottagliga för punktering och riva. Förläng livslängden på din flotte med lapp hålet, och du har en funktionsduglig uppblåsbar på mindre än en timme

Du behöver:.
Filtpenna eller markör
100-slippapper.
Raft reparation lim.
Sax.
Raft lapp material.
Små, hantverk och medelstora pensel.


1.
Fyll flotten och tryck försiktigt ner på den medan du lyssnar på en läcka. Använda en filtpenna eller markör, cirkel område (n) där du hittade läckorna.
2.
Klipp till en bit lapp material för varje hål du behöver täcka. Varje del bör vara tillräckligt stor för att täcka 3 inches från hål på alla sidor.
3.
Prep flotten för lappning genom att försiktigt gnida 100-slippapper runt hålet och på patchar bara klippa, som ser plåstret kommer ansluter sig till flotten när limmas. Raft gummi har små knölar på ytan och verkar matt, sand tills gupp försvinner och ytan är blank. Om gummit känns för tunn och ser ren när den ligger upp till ljus, du har slipat för mycket. Om så är fallet, klipp en ny bit av lapp material. Eller, om du slipat hålet området för mycket, skära en större bit av lapp material, tillräckligt för att täcka de tre inches längre än både hålet området och den slipade området.
4.
Coat snittet patchar och hålet området med ett tunt lager flotte reparation lim hjälp av en liten, hantverk-stora pensel. När du är klar stryker på limmet, låt limmet torka tills det är klibbfri, vanligtvis 15 till 20 minuter.
5.
Lägg ytterligare tunt lager flotte reparation lim till alla patchar och hål områden. Låt limmet härda i 10 minuter.
6.
Stick plåstren lim och ner över varje hål område. Tryck försiktigt ner och gnugga på varje lapp att hålla materialet till flotten. Låt limmet torka innan du använder flotten (15 till 20 minuter).

Tips och varningar


 • Lim fäster inte korrekt om plåstren och hålet området är belagda alltför tätt.
 • Du behöver inte tömma din flotte innan lapp.
 • Många flottar kommer med reparationssatser som inkluderar lapp material och lim. Om din inte, båda delarna finns på de flesta sportartiklar butiker.


 • Relaterade artiklar


  hur man lär sig om säker användning pistol
  hur man kan anpassa omlastning dör
  hur reparera en rulle zebco fiske
  Chesapeake Bay kajakturer
  Maryland snö gås jakt
  Hur får man en Tennessee jaktarrende
  Ohio State regler för Båttrailers
  florida fiske kalender
  hur man stack ved till en eld
  hur man identifierar South Bend spön