instruktioner för att göra en låda fälla

instruktioner för att göra en låda fälla

Om du vill kunna fånga vilda djur i naturen, kan du göra en enkel trälåda fällan att använda material som du kan ha runt huset. En låda fälla fungerar genom att fästa ett bete till ett utlösa sträng och sedan sätta på betet i lådan. När djuret rör sig betet, ger upphov till rörelse strängen att släppa, som sedan sänker luckan som sitter på andra änden av strängen

Du behöver:.
Träskivor
Måttband.
Penna.
Saw.
Trälister.
Trälim.
Hammer.
Nails.
Trä häftklamrar.
Borrmaskin.
Tjock sträng.
Bete till exempel äpple, morot eller majs.


1.
Mäta tre styrelser till 2 1/2-foot längder med ett måttband. Mäta en med 2 meter lång. Markera längder med en blyertspenna. Skär skivor längs blyertsmarkering med en såg.
2.
Gör en längd av räfflad spår. Bred trälim på 2 trälister. Limma dem till en bredare remsa av trä, med en 1-tums mellanrum mellan dem. Skär banan för att matcha bredden på brädor du skär i steg 1.
3.
Åtgärd 1 tum från slutet av två av de 2 1/2-foot styrelser och markera det. Placera en räfflad spår på varje bräda på 1-tums varumärke, parallellt med den korta änden av brädet. Sprid trälim på baksidan av banan och bifoga det till styrelsen.
4.
Fäst alla 4 träbitar du skär i steg 1 i form av en lång, rektangulär ruta . Placera de två bitar med spåren på dem parallellt med varandra. Placera 2-fot ombord på toppen av två bitar med spåren. Nail alla bitar används och en hammare och spik.
5.
Mät bredden på kvadratiska formen utsidan av lådan. Markera den här formen på en bit ståltrådsnät. Klipp ut nätet med en sax. Fäst nät till baksidan av lådan med trä klammer.
6.
Mät bredden på kvadratiska formen insidan av rutan. Markera den här formen på en bit trä. Klipp träbit lika med storleken och formen på insidan av rutan. Detta kommer att dörren av din box fällan.
7.
Applicera trälim till ena änden av en trä band. Placera trä remsa i mitten på toppen av lådan. Fäst pinnen till toppen av lådan, sticker rakt upp.
8.
Borra ett hål i toppen av lådan mot baksidan slutet av lådan med hjälp av en elektrisk borr.

9.
Montera boxen fällan. Knyt en tjock sträng till dörren av din box fälla. Fäst den andra änden av strängen till en lång remsa av trä. Montera den främre dörren till den räfflade spåret du gjort och knytas till rutan i steg 2 och 3.
10.
Knyt en annan sträng på den andra änden av remsan av trä. Trä den genom hålet du borrade i toppen av lådan. Balans denna långa remsor av trä ovanpå veden band du limmade till centrum överst i rutan i Steg 7.
Elva.
Placera betet i lådan fälla mot baksidan av lådan. Fäst betet den sträng som du träs genom hålet i toppen av lådan.


Relaterade artiklar


hur man skjuter en Glock 22 med noggrannhet
hur man gör en go cart motorn mer kraftfull
hur du tar bort en fiskekrok i handen
hur du gör din egen Teardrop trailer
hawaii lägenheter fiske
vilda svin jakt i Iowa
bollar och kyla
riktningar för saltning betesfisk
hur man läser en barometer för fiske
hur du lägger glycerin till bete