motorcykel camping säkerhet

motorcykel camping säkerhet

Motorcykel camping kan vara en underbar upplevelse om det planeras och utförs så säkerheten kommer först. Från packning motorcykeln att hantera nödsituationer som uppstår på campingen, planering för vädret och de små saker som kan gå fel gör skillnaden mellan potentiell katastrof och en angenäm resa

Du behöver:
filtpenna eller markör .
100-slippapper.
Raft reparation lim.
Sax.
Raft lapp material.
Små, hantverk och medelstora pensel.

Fylla på Bike

Att ha rätt utrustning för en motorcykel tur gör stor skillnad i körupplevelsen på väg till campingen platsen och i inrätta lägret. Om det finns minsta risk för regn, bör alla redskap placeras i vattentäta påsar. Torr påsar för vandring, som de hittade på sportartiklar butiker, fungerar bra, motorcykel särskilda tank väskor och korgar fungerar också bra för att hålla poster torr och vikt balanserad. Enligt Motorcycle Cruiser Magazine, upprätthålla en balanserad belastning är avgörande för cykel hantering på vägen, och hålla lasten ljus och nära tyngdpunkten förbättrar hantering liksom.

Campground Val

När man väljer en camping på en motorcykel resa, att planera sluta innan det blir mörkt. I skymningen mer rådjur är i närheten eller på vägen, och rådjur /motorcykel kollisioner sannolikt kommer att lämna både rådjur och föraren skadades. Undvik om möjligt den extra fara genom att få av vägen medan sikten är större.

Förare som är ensamma, särskilt kvinnorna ryttare, borde lyssna på sina instinkter om säkerheten för campingplatser, och enligt ryttare på Två Hjul Kvinnor bör försöka läger antingen i mycket isolerade områden där det är tveksamt någon annan skulle vara runt, eller nära familjer som sannolikt inte kommer att hota.

Gear

Ridning när du är trött eller när mycket kallt är störande, och allt som distraherar en ryttare gör honom mindre säkra. Pack campingutrustning som är anpassad till klimatförhållandena att säkerställa en bra och bekväm nattsömn. Sunblock och myggspray kan också hjälpa till att hålla föraren komfortabel för ridning nästa morgon. Slutligen, för ryttare som bär glasögon, med ett extra par kan förhindra borttappade eller trasiga linser från att rida slut.

Första hjälpen

Ingen räknar med att ha en olycka medan camping, men det händer. Att hålla en liten första hjälpen-kit med desinfektionsmedel, paracetamol och plåster i en tankväska, sida väska, eller ens med hygienartiklar tar väldigt liten plats och gör camping missöden mycket lättare att hantera. Paracetamol kan också göra långa avstånd rider mer bekväm genom att förebygga ont i knän och värkande muskler. Komfort innebär färre distraktioner, och det gör för en säkrare resa.

SPOT

Kanske den största förbättringen i mc camping säkerhet, särskilt i avlägsna områden, har tillgången på SPOT och andra liknande anordningar. SPOT är en handhållen GPS-enhet som kan skicka ut konstant GPS spår till någon hemma. Det har också förinställda meddelanden begär antingen akut eller icke-akut hjälp med att trycka på en enda knapp. Om det värsta händer på en camping resa, kommer SPOT åtminstone låta någon veta cykeln och ryttarens plats.


Relaterade artiklar


bluegill fiske i Pennsylvania
senior verksamheten i Huntsville, Alabama
Hur man knyter fiskagn till en linje för dummies
hur man installerar en expansionskammare på en spyder sonix
planer på att göra en effekt drake
scout fickkniv säkerhet
hur man syn i en båge från ett träd
hur man seglar ett Hobie kajak
hur Rollerblade snabbare
Hur man knyter en Texas rigg för fiske