ATV spår i Kansas

ATV spår i Kansas

När du tänker på Kansas, vad kommer att tänka på kan vara något annat än platt, ändlösa slätter och prärier. Emellertid staten hem till många parker och kurser för terränghjulingar som erbjuder varierad terräng och landskap . Fly genom skogar och berg, över hopp och genom vattendrag som ni utforska nya territorier. Avid fyrhjulingsförare kommer att njuta av stigen val de hittar Kansas

Tuttle Creek Project Office

Army Corps of Engineers har två områden nära varandra. Tuttle Creek ORV samarbetsområdet och utskov Cycle Area. Utskovet Cycle område och välkomnar ryttare med ett hjul-bas av mindre än 66 inches. Parken är öppen året runt, och vandringsleder går genom skog och öppna ytor på 35 hektar, med terräng för både nybörjare och experter. Var noga med att ta ett område på kartan på parkeringen som definierar utskov gränser. Tuttle Creek ORV passar alla fordon, även sådana med större hjul baser. I området finns 310 hektar mark med oländig terräng, komplett med branta stigningar och skarpa kurvor. Parkeringen har badrum, lastramp och picknickbord.

Tuttle Creek Project Office
5020 Tuttle Creek Blvd.
Manhattan, KS 66502
785-539-8511
nwk. usace. army. mil /TC /offroad. cfm

Kansas Rocks Rekreation Park

Kansas Rocks Rekreation Park erbjuder ett stort ledsystem med stigar markerade för nybörjare, medel och expert ryttare. Med namn som konservöppnare, Bronco Buster och Buckin "Chute, hittar du förmodligen något att utmana dig. Parken rymmer långsamma motorfordon, vilket gör det till den perfekta platsen att ta din Jeep för vissa off-road åtgärder. Terrängen består av skogsområden, steniga sluttningar, korsningar ström och öppna ytor. En mindre avgift krävs för varje fordon. Parken är öppen året runt varje lördag och söndag.

Kansas Rocks fritidsparken
2051 130. St
Mapleton, KS 66754
ksrockspark. com

Platter Hill MX Park

Platter Hill MX Park erbjuder ett vattnas och preparerade spår som är tillgängliga på söndag bara. Fyrhjulingar och motorcyklar är välkomna på bestämda tider, som ändras varje vecka. Kontakta parken för information innan du går ut. Terrängen är mestadels nybörjare och amatörer, och expert ryttare inte kan känna sig ifrågasatt här. Camping finns på banan, men ingen öppen eld är tillåtna.

Platter Hill MX Park
717 Ohio St
Augusta, KS 67010
316-775-3422
platterhillmx. cOM


Relaterade artiklar


hur man stänger en Gerber kniv
instruktioner för en hårdmetall lampa
nybörjare vita vatten kajak rekommendationer
Vilka är de verktyg som behövs för att plocka isär ett biljardbord?
Hur man skärper en kniv med en Dremel
hur man mäter längd lina
hur man bygger primitiva överlevnad skyddsrum
hemlagad båt hissa
hur man installerar ett golv i en aluminium båt
lämpliga sätt att knyta linan