South Texas jakt

South Texas jakt

Texas är känt för att ge gott om jakt möjligheter. Många arter får jagas i hela staten, men söder Texas, i synnerhet lockar tusentals jägare i jakten på en mängd olika arter, bland annat storvilt och sjöfåglar. Den varierade terrängen och den stora mängden mark gör South Texas en stor jakt destination

Du behöver:. .
Lina
Metspö.
Fiske rulle.
Fiske kniv.
Thread.

Big-Spelvarianter

Texas är känd för att producera dollar trofé Whitetail. Från 1980 till 2001 rapporterade nio län i södra Texas 11 eller mer Whitetail spänn till Boone Crocket böcker post. Andra stora spelet arter är vildsvin, Javelina och Rio Grande kalkoner.

Typer av Wing Shooting

Jägare huvud till södra Texas för Wing-skytte möjligheter. Nedgången migration av sjöfåglar ger ett överflöd av ankor-kricka och gräsand-och gäss-snö, Ross och Kanada-strömmar genom regionen i sjöar, dammar och. Fåglar som duvor och vaktlar bor i områden och runt jordbruket.

Tidsplan

Med det milda klimatet, söder Texas ger jakt säsonger i vår, höst och vinter. Trettio länen i södra Texas regionen har en sen säsong för Whitetail rådjur fram till slutet av januari och vaktel säsonger slutar den sista dagen i februari. Efter vaktel säsongen, öppnar södra zon för Rio Grande kalkoner i mitten av mars och pågår till maj. Sommarmånaderna har begränsad öppna jaktsäsonger grund av varmt väder men öppnar igen i november med Whitetail rådjur, faller kalkon och årstider sjöfåglar.

Geografi

South Texas kallas slätterna under den relativt platta land som gränsar till Rio Grande. Jakt är också vanligt i borsten land som har Mesquite, fikonkaktus och olivolja buskar. Vegetationen är tät och jakt sker ofta på stigar som ringlar genom rancher.

Överväganden

Jägare bör börja planera en jaktresa till södra Texas genom att granska säsonger datum. Om du överlappar säsonger av flera arter, om du skulle kunna jaga två eller flera arter under en resa. Till exempel, om du jagar rådjur Whitetail under brunsten i november och december, det också skulle låta dig jaga Rio Grande kalkoner och sjöfåglar.

Varning

jägare måste kontrollera bestämmelser som finns i Texas Parks och Wildlife. Föreskrifterna kan ändras varje år, så stanna upp-to-date på alla förändringar är imperatitve. Jägare måste få alla giltiga tillstånd innan jakt och ring Texas Parks and Wildlife institution om det finns frågor om tillstånd eller taggar. De som bokar en jakt genom en HERREKIPERING bör få en lista med referenser och ringa flera att kontrollera kvaliteten på jakten.


Relaterade artiklar


hur man ansluter en lax linan till en ledare
instruktioner för att sätta ett streck på en fiske rulle
sommar fritidsaktiviteter läger program i Montgomery County, Maryland
hur man blir en fiskeguide i Alaska
hur man bygger ett tält av PVC-rör
hur man byter kände på Simms stövlar
den bästa Funhop
hur du ansluter båt till släpvagn
Hur man monterar en Leupold Dual Dovetail fästen & ringar
hur man hittar en fiske charter