Walther pistol information

Walther pistol information

Carl Walther var grundaren av ett skjutvapen företag som har tillverkat vapen i över ett sekel. Den Walther varumärke är välkänt för hög kvalitet skjutvapen används av hobbyister och militär personal både

Historia

År 1886 började Carl Walther sitt skjutvapen företag i Zella-Hehlis, Tyskland. Han lade grunden till nya skjutvapen standarder används av militär, regering och amatörer. År 1908 släppte företaget den första Självlastande 6,35 millimeter pistol. Walther dog 1915 och hans söner tog över företaget.

Skjutvapen

Walther erbjuder ett antal olika vapen modeller inklusive PK380, SP22, PPS, PPK och PPK /S, P99, P22 och G22 gevär. Majoriteten av dess skjutvapen handeldvapen från 0,22-kaliber att den mäktiga 0,40 W-kaliber, så pistol entusiaster på alla nivåer för att hitta en lämplig skjutvapen. Vapnet är också mångsidig som den har använts i Olympic skytte evenemang och även för jakt och plinking.

Smith och Wesson Joint Venture

I 1999 tillkännagav Smith och Wesson och Walther en gemensam plan som möjliggjorde Walther att distribuera skjutvapen och tillbehör i hela USA såväl som företagets hemland, Tyskland.

Tillbehör

Walther har ett komplett sortiment av högkvalitativa vapen tillbehör, inklusive ytterligare tidningar, hölster, mål, skyddsglasögon, underskrift kläder, knivar och en kikare.

Nya produkter tillgängliga i Tyskland

Walther erbjuder ett större djup av produkter i sitt hemland, Tyskland. Nya produkter som finns där och inte ännu i USA inkluderar Walther KK300 Anatomic gevär, Hammerli x-esse IPSC, Walther LG30 Vision, Walther LP300 Club pistol, Walther PK 380 pistol, Colt M4/M16 0,22 salongsgevär och nya Digiview Pro mörkerseende tillbehör.


Relaterade artiklar


hur man snurra Penn rullar
golfbanor i Largo, Florida
hemlagad andjakt persienner
block och ta itu med instruktioner
kajak guide
hur man tråd en 12 volts motor för att köra framåt och bakåt
Hur man knyter Shad dart
hur ändrar spärren våren i ett handi-gevär
dnr båtliv föreskrifter i Indiana
information om vandring ryggsäckar