båt registrering i Wisconsin

båt registrering i Wisconsin

Wisconsin innehåller mer än 43. 000 miles av floder, mer än 15. 000 sjöar och har mer än 650 miles från kusten längs de stora sjöarna. Det är inte konstigt båtlivet är en så populär utomhusaktiviteter i staten. Wisconsin Department of Natural Resources uppskattar mer än 1 miljon båtar dra nytta av Wisconsin vattenvägar varje år. För att lagligt driva en båt i Wisconsin, måste båten vara registrerad

Du behöver:. .
Lina
Metspö.
Fiske rulle.
Fiske kniv.
Thread.

Identification

Registrering av en båt i Wisconsin ger ägaren med ett intyg om nummer. Detta intyg måste förvaras ombord på båten och tillgängligt för kontroll när som helst båten används. Registreringsnummer skall anbringas på den främre halvan av båten, på båda sidor. Siffrorna måste vara minst 3 inches hög och måste visas från vänster till höger. Färgen på siffrorna skall med färgen på båten.

Tidsplan

Båten registrering året i Wisconsin löper från 1 april till 31 mars. Registreringen gäller i tre år och alltid löper ut den 31 mars. Avgiften för hela treårsperioden beror vid registreringen. Det finns ingen proportionellt avgift, oavsett tid på året båten är registrerad.

Avgifter

Båt registrering i Wisconsin kräver betalning av lämplig avgift som baseras på fartygets längd. Med 2010, ådrog fartyg mindre än 16 meter en $ 22 Registrering avgift. Fartyg mellan 16 meter och 26 meter kostar $ 37. Fartyg mellan 26 fot och 40 fot kostar $ 65. Fartyg längre än 40 meter kostar $ 105. Ytterligare avgifter kan gälla för sådana poster som duplikat registreringsbevis, lägga kvarstad innehavare eller överföring av registrering.

Överväganden

Wisconsin båt registrering lagar kan verkställas av kommunala poliser, Wisconsin väktare bevarande och sheriffer län. US Coast Guard har kronofogden över federalt kontrollerade vatten, såsom de stora sjöarna. Dessa ombud har juridisk befogenhet att ombord på fartyg i Wisconsin vatten för att säkerställa att alla statliga och federala lagar. Båt operatörer som inte kan vägra att följa en brottsbekämpande myndighet föreskrifter.

Undantag

Inte alla båtar kräver registrering i delstaten Wisconsin. Segelbåtar som är längre än 12 meter är undantagna från registrering, förutsatt att de inte är utrustade med en motor. Segelbrädor och fartyg som manuellt drivs och inte har en annan drivkälla som ett segel eller motor är undantagna från registrering. Båtar som är registrerade i en annan stat inte kräver Wisconsin registrering förutsatt att de inte kommer att användas i Wisconsin vatten för mer än 59 dagar i rad.


Relaterade artiklar


Hur stark är fluglina?
hur man kan bota dölja med borax
off-road händelser i Minnesota och Wisconsin
hur man byter en marin batterikabeln
hur man fiskar med gummiband
hur man skär stående död ved för ved
hur man rigga en trevägslekare för fiske
båtdäck belysning för säkerhet
hur man kan anpassa en kedjesträckare på en ATV
Hur man knyter ångare