hallibut fiske i Anchorage

hallibut fiske i Anchorage

Pacific hälleflundra är en riklig fisk utanför den södra kusten av Alaska och i Cook Inlet söder om Anchorage, och många Outfitters och fiskeguider i Anchorage specialiserade på hälleflundra fiske stadgor. Hälleflundra kommer från Mellanöstern engelska "Haly-Butte", vilket innebär plattfisk att ätas på heliga dagar, enligt Alaska Department of Fish and Game

Funktioner

Stilla hälleflundra finns en mängd olika plattfisk, med båda ögonen på ena sidan av kroppen. Under hälleflundra ungdom, är ögonen på båda sidorna av huvudet, men med tiden ett öga flyttar till andra sidan. Det hälleflundra övergripande färg varierar, men vanligtvis härmar på havsbotten, en funktion som fisken har utvecklats för att kunna undvika rovdjur. Hälleflundra kan växa mycket stora, med några som har fångats som väger mer än 400 pounds. Honor lägger oftast mer än en miljon ägg per år, vilket garanterar hållbarhet hälleflundra befolkningen. Fisken i allmänhet korsa Mexikanska Alaska och Cook Inlet, men några finns i Berings hav.

Outfitters

Det bästa hälleflundra fisket är i södra änden av Cook Inlet och stänga av Kodiak Island, en kort flygning eller bilresa från Anchorage. Talrika Outfitters har satt upp shop i Anchorage området och många erbjuda transport och fiskeutrustning för guidade hälleflundra fiske. Alaska Deep Sea Adventures erbjuder redskap för hälleflundra fiske, och dess hamn är Whittier, cirka 40 miles från Anchorage. Rekommenderad produkt att ta med medan hälleflundra fisket är varma kläder, en regnrock och snacks eller bestämmelser som du kanske vill. Vissa guider och Outfitters erbjuder lunch och drycker.

Bete och angripa

hälleflundra är rovdjur och inte picky eaters, men de har sina preferenser. De flesta sportfiskare använder nyfångad sill eller bleka, även styckade skivor av färsk lax rosa är också bra. Den starka oljor i lax sprids genom vattnet för miles och locka hälleflundra i området. Hälleflundra kommer också äta bläckfisk, bläckfisk, krabbor, ålar, och även andra mindre hälleflundra. Dancing jiggar också används av hälleflundra sportfiskare, eftersom den oregelbundna rörelse lura lockar fisken. Djuphavsfiske stolpar är ett måste, eftersom hälleflundra kan väga mer än 300 pounds. Stången måste vara flexibel och stark för att bära vikten på fisken. Rader är sladd linjer med en styrka på 250 pounds eller mer.

Licensiering

alla fiskare i Alaska måste ha en giltig staten utfärdade fiskekort, som finns tillgängliga på Alaska Institutionen för fisk och vilt hemsida. Licensiering kan också erhållas från många bete och angripa butiker, samt några sportartiklar butiker.

Techniques

Fiskare överväga rusningstid för att fånga hälleflundra från maj till september, när vattnet är varmt, och de flesta framgång är på djupt vatten, normalt mellan 200 och 300 famnar. Eftersom hälleflundra normalt simma längs havsbotten, spelar starkare nuvarande en central roll i hur och när hälleflundra bett. De flesta Outfitters köra normalt fyra eller fler agnade linjer. Arbeta bete längs havsbotten är en teknik som föredras av många fiskare att hålla fisken i rörelse och söker efter mer mat. Jig drifting är en annan vanlig teknik vid nuvarande nivåer börja minska eller när stora stenar och skräp finns på havsbotten.


Relaterade artiklar


hur du tar bort en ponton båt från en släpvagn
hur man installerar marina elektriska vinschar
militära sommarläger för barn
hur man gör kajak lagring
hur du lagrar bullet höljen för omlastning på en pistol visa
hur man rep en flaggstång
hur man undviker hypotermi
platser att kajaken på Drummond ö
hur man gör en enda spis logg läger
hur du justerar vevlagret lager på cykel