historien om pistolen säkerhet

historien om pistolen säkerhet

Skjutvapen skapades först i Kina nio hundra år sedan och har alltid varit farligt att föraren av skjutvapnet samt det avsedda målet. Det har länge funnits riktlinjer för att undvika oavsiktliga skador. Kunskap om pistolen säkerhet har noggrant följt bakom kunskap om vapnet själv

Du behöver:.
Spö och rulle buffras med 6-lb
.  fiskelina.
Krokar, storlek 8 till 10.
Konserverad majs.
Split-shot sänken.

Utveckling av Gun Safety

En förståelse av skjutvapen och skjutvapen säkerhet sprids från Kina på 1100-talet till européerna, araber och koreaner under 1300-talet och sedan till turkar, iranier och indier under 1400-talet.

Idag är kanon säkerhet institutionaliserat med särskilda regler stöddes av professionella skjuta säkerhet organisationer. Utvecklingen och förfining av pistol säkerhet beror delvis på det faktum att det mänskliga livet har ett mycket större värde i dag sedan tidigare.

Mark Hanbury Beaufoy

Mark Hanbury Beaufoy var en engelsk affärsman och politiker som var en ivrig jägaren. År 1902 skrev han en bok med verser om pistolen säkerhet med titeln "En fars råd" som den första regeln om pistol säkerhet sade: "Om en idrottsman sant att du skulle vara /Lyssna noga på mig: /Aldrig, aldrig, låt ditt vapen /Spetsiga vara någon. "" En fars råd "så småningom rest världen runt och oftast utan en författare kredit för Beaufoy när vissa skjutvapen tillverkarna började lämna en kopia av verserna med varje bössa.

Jeff Cooper

Jeff Cooper (1920-2006) var . en marin överste som blev skjutvapen entusiaster och instruktör Cooper myntade de fyra första reglerna för pistol säkerhet som är grunden för alla bestämmelser pistol säkerhet idag

Här är Jeff Cooper: s regler.
artikel # 1: Alla vapen är alltid laddat, även om de inte är, behandla dem som om de är.
Regel # 2: Låt aldrig nosen omfatta allt du inte är villig att förstöra, för dem som insisterar pistolen inte är laddad, se regel # 1.
Regel 3: Håll fingret från avtryckaren tills sevärdheter på målet, detta är den gyllene regeln. Dess överträdelse är direkt ansvarig för cirka 60 procent av oavsiktligt utsläpp.
Regel # 4: Identifiera din målgrupp och vad som ligger bakom den, aldrig skjuta på något som du inte har identifierats

Alla gun säkerhetsbestämmelser är variationer på dessa regler. .

National Rifle Association

NRA grundades 1871 av Union Army veteraner att främja skyttet. NRA utvecklats till att förespråka pistol säkerhet. Ett exempel är tillkomsten av Eddie Eagle Safety Program under 1988 har medfört en uppsättning regler pistol säkerheten för barn som inte ska hantera skjutvapen alls. Reglerna är: "Regel # 1, sluta Regel # 2, rör inte Regel # 3, lämna området Regel # 4, berätta en vuxen. . . . "

Gun Safety Lagar

Olika pistol säkerhet regler har kodats i lagstiftningen i olika länder. I USA kan dessa vapenlagar skiljer sig från staten och innebära att obligatorisk användning av utlösare och kassaskåp pistol.
Gun säkerhet har utvecklats till en punkt där olika lagar ger olika skydd till den lokala befolkningen, men utbildning är fortfarande den enskilt största faktorn för att upprätthålla säkerheten pistol.


Relaterade artiklar


hur man tråd en 12 volts motor för att köra framåt och bakåt
hur man beräknar strömriktare dimensionering
hur man stämmer en kö
hur man bogsera en kajak med en cykel
hur man spelar stävja boll
hur man använder dubro ez twist
hur man kasta pil silver
hur man driver ett bakre sikte
hur man laddar en rostfri ankarkätting
en lista med överlevnad poster