hur betet en krok med sardiner

hur betet en krok med sardiner

Om du har överkänslig luktsinnet nerver kan sardiner inte vara perfekta valet av bete. Använd handskar när baiting din krok, eftersom doften kan bo på händerna i flera dagar. Vissa fiskare använder sardin filéer som bete, medan andra föredrar att koppla levande bete. Eftersom sardin filéerna är mjuka, faller de lätt undan om inte ordentligt

Du behöver:. .
Lina
Metspö.
Fiske rulle.
Fiske kniv.
Thread.

levande agn


1.
Match lämplig nål och linjebredd till storleken på sardiner du haka. Chuck Garrison på levande agn Larry hemsida rekommenderar ihopkoppling en liten sardin med krok storlekarna 2, 4 eller 6, med en 10-till 20-lb. test linje. För en stor sardin, rekommenderar han en nål på 2, 1 /0, 3 /0, 4 /0 eller 5 /0, med ett 15-till 40-lb. test linje.
2.
Sätt punkt på kroken under åsen av huden bakom sardin s gälar krage och föra den genom den andra sidan. Denna metod är mer lämplig vid fiske av vattenytan.
3.
Sätt punkt på kroken i sardin s analöppningen, vrida kroken att avslöja sin punkt. Denna metod kommer att orsaka sardin att simma nedåt, hellre än att stanna på ytan.

Filéer


1.
Skär en 4-tums delen av filén. I stället för en bit filé, använd fiskens huvud eller huvud, skelett och svans av en filead sardin.
2.
Weave kroken genom bete.
3.
Vira elastisk tråd (tillgänglig på bete affärer) runt sardin att förhindra den från att falla isär när på kroken.


Relaterade artiklar


hur man använder ett kit vinyl reparation på en madrass
vad är fjäderbelastade skor?
hur man använder vanlig vapenolja på din muzzleloader
den bästa cyklar för grus
hur man startar en eld med flinta och stål
idrott fritids spel
biljard poolspel
hemlagad Båttrailers
hur man kan anpassa Baitcasting rullar
inomhus paintball spel