hur de ska jaga en Winchester 1200 hagelgevär

hur de ska jaga en Winchester 1200 hagelgevär

Trots att produktionen av Winchester 1200 hagelbössan upphörde 1978 har skjutvapen varit ett ständigt återkommande favorit bland jägare, speciellt för skörd av anka, gås, kalkon och fasan. Den shotgun är den mest mångsidiga av alla skjutvapen, ger jägare med ett sortiment av mätare, laster och fat att välja mellan. En förståelse för hur Winchester 1200 shotgun fungerar korrekt ammunition en enskild bör använda, och de försiktighetsåtgärder man bör använda vid hantering av ett skjutvapen är nödvändiga för att säkerställa en säker och lyckad jakt.

Du behöver:
Winchester 1200 shotgun
. 12 Gauge ammunition.
Jaktkort.
Karta.


1.
Förstå hur ditt vapen fungerar. The Winchester 1200 är en slätborrad, pump-action, 12-gauge shotgun. Patroner laddas i magasinet och är manuellt pumpas in i kammaren för att eldas. Den pumpande kommer mata ett tomt skal när rundan har fått sparken och ladda en ny runda i kammaren.
2.
Välj din 12-gauge ammunition. Patroner har många komponenter. Brass mössor hus primern och krut och utgör den nedre änden av ett plasthölje laddad med "skott". Shot är kulor av bly eller stål av olika diameter. Jägare använda mindre skott storlekar (2 till 6) för ankor, och större skott för gäss (BBB-1). Använd endast rätt ammunition för ditt hagelgevär. Underlåtenhet att göra detta kan leda till skada, explosion eller död. Din Winchester 1200 kan bara säkert brand 12-gauge ammunition.
3.
Bestäm vad du vill jaga. Den shotgun har traditionellt använts för att jaga sjöfågel, kalkon och fasan. Resa till en utsedd region där fåglar flyttar, helst en våtmark eller vall-området. Studera kartor och planera din resa i förväg. Jakt lagar och förordningar licens varierar från land till land, så se till att konsultera din statens avdelning för naturresurser för att säkerställa lagligt följs.
4.
Ladda ditt hagelgevär. Ammunition matas in i magasinet. Det är olagligt att ladda ditt hagelgevär med fler än tre patroner vid jakt, även om tidningen kan rymma fler. Installera en plast tidskrift kontakterna så ditt hagelgevär överensstämmer med denna standard. Använd pumpen åtgärder för att mata rundor i skjutandet kammaren.
5.
Antag korrekt bränning hållning. The Winchester 1200 genererar betydande rekyl, så se till att hålla vapnet på rätt sätt. Stå med båda fötterna stadigt på marken. Höj Winchester med båda händerna, hålla beståndet tätt mot din axel. Din kropp bör anpassas i sidled med målet. Lyft pistolen bara när du är på väg att skjuta och se till att pärla syn i slutet av pipan är i ögonhöjd. Din kind bör vila mot lager. Upprätthålla en framåtlutad och aggressiva hållning. Detta kommer att förhindra hagelgevär från sparka och ge den mest kontroll.
6.
Fire geväret. Stäng av säkerhet av endast som du håller på att brand. Upprätta en livskraftig mål, sluta andas och använder pekfingret för att försiktigt pressa avtryckaren. Detta kommer att avfyra vapnet. Fåglar måste skjutas "på vingen. " Det är osportsligt att skjuta häckande fåglar, eller fåglar som inte är i flykt. Vara uppmärksam på en flygande fågel är följande avstånd och lita på kornet åsynen av din Winchester att förbättra noggrannheten. Skytte är exakt det enda sättet att vara säker på en fågel död är humant och ögonblicklig. Hämta spelet snabbt, och låt aldrig en fågel lider i onödan.

Tips och varningar


 • Respektera naturen.
 • Jakt lagar revideras varje år av US Fish and Wildlife Service, så se till att se över dem varje år.
 • Rengör din pistol efter varje jaga med lösningsmedel och en smörjolja.
 • Winchester 1200 är inte en leksak. Handtag med yttersta försiktighet. Använd säkerhetsdetaljen ligger nära varbygeln för att undvika oavsiktlig bränning.
 • aldrig inkräkta på privat egendom, och vara medveten om att det kan finnas andra jägare omkring dig.
 • Rikta aldrig hagelgevär på en annan människa, eller i någon riktning du inte vill att pistolen till brand, även om du är säker på att det är obelastad.
 • Bär alltid skyddsglasögon och hörselskydd när den avfyras din Winchester 1200.
 • Se till vapnet inte är laddat innan du reser. Förvara vapen med magasin och kammare tomma.


 • Relaterade artiklar


  hur man bygger fällbara stolar läger
  blyersättning för fiske sänken
  hur man installerar en utombordsmotor på en båt
  hur man kan expandera topografiska kartor
  hur man bygger texas hästskor
  haj kryssningar
  Felsökning ljus på en båt
  hur till Texas rigga en plast mask
  det bästa sättet att rensa upp en ATV
  kansas jägare säkerhetsutbildning