hur du startar en livflotte

hur du startar en livflotte

Erfarna seglare kommer att säga, "Håll fast vid din båt så länge du kan. " Detta innebär att även om du vet att du måste överge fartyget, vänta till sista minuten att göra det. Använd denna tid att förbereda och starta din livflotte så att när det är dags att sluta båten för flotten kommer livflotte vara redo, och du kan ditt gäng och dina passagerare överge fartyget på en order, organiserat sätt.
1.
Placera flotten s väska i vattnet, om möjligt, vid sidan av fartyget närmast vattnet. Håll väskan upprätt medan du distribuerar flotten.
2.
Öppna den röda luckan på livflottar väska. Inuti den röda luckan, finns det ett rep. Repet kallas "målare".
3
Dra konstnären till fullo förlängning. Det kommer att förlänga lätt. Sträck ut så långt du kan utan ryck det. Släpp inte handtaget tills alla har gått ombord på flotten.
4.
Ta tag i handtaget på slutet av målaren. Stadig väska och dra hårt i handtaget av konstnären. Detta kommer att börja inflation. Inflationen tar vanligtvis mindre än 30 sekunder. Fortsätt att hålla handtaget och "tenderar" flotten så att det stannar i närheten av din båt, så att all personal att gå ombord på flotten.
5.
Om flotten inte redan är i kontakt med vattnet, tryck ned den i vattnet utan att släppa handtaget. Har din passagerare och besättning ombord på flotten.

Tips och varningar


 • Om flotten distribuerar upp och ner och är inte en självrätande flotte (en som kommer att automatiskt stänger av sig själv över om lanserades upp och ner) har en besättningsman tenderar flotten med målaren. Gå vidare till flotten och ta tag i remmarna som går över botten på flotten (kallas "rätande band"). Placera fötterna på en tub av flotten, stå upp och "falla bakåt" samtidigt som man fortsätter att hålla fast vid den rätande bandet. Flotten kommer flip slut. Använd rätande bandet för att dra dig till flotten
 • Har din flotte service på begärd tid -. Vanligtvis årligen -. Och varje gång väska är skadad
 • Om du välja att driva överge fartyget övningar, bör du placera väska och utvidga målare, men dra inte konstnären eller starta flotten som en del av övningen.


 • Relaterade artiklar


  hur du låser en cykel bärare till en bil
  hur man beräknar antalet zinkanoder
  hur man skär glasfiber kompositer
  hur man installerar en RV termostat
  hur man bygger en egen trä innehavaren fiskespö
  hur man korrekt göra häst hobbles
  hur man hittar en bäck på internet
  hur man beräknar Bas PRO belöningspoäng
  hemlagad PATRONBÄLTE
  hur man får de bästa priserna på nya vapen