hur fästa en uppblåsbar flotte till en långfärdsbåt

hur fästa en uppblåsbar flotte till en långfärdsbåt

Montering en uppblåsbar flotte till din långfärdsbåt kan ta lite tid, men slutresultatet-en livflotte som utlöses automatiskt när båten sjunker-ger trygghet för dig, din besättning och dina passagerare. Till skillnad från en uppblåsbar flotte, flottar eller en jolle bogseras bakom båten lätt transporteras bort i hårt väder. Antalet personer din båt kan bära och de vatten där du seglar kommer att vägleda ditt val av flottar, och din däckslayout kommer att påverka dess läge

Du behöver:.
Grease penna.
Drill.
Marina lim-och tätningsmassa.
Wrench.
Maskeringstejp


1
Ställ den uppblåsbara flotten vagga -. . Ramen för kapseln innehåller flotten-på däck. Använd vagga som mall för att markera platsen där du ska borra monteringshålen i däcket och markera hålet platser-alla Monteringshål måste användas för att montera vaggan-med ett fett penna. Flytta hållaren åt sidan.
2.
Borra hål för vaggan monteringsbultarna i däcket. Ställ hållaren på plats så att monteringshålen inom ramen för vaggan linje med hålen i leken.
3.
Stryk marint lim tätningsmedel på ytor av vaggan som kommer i kontakt med däck. Applicera ett lager tätningsmedel på de delar av däcket som kommer i kontakt med vaggan. Ställ hållaren på plats så att monteringshålen linje med hålen i däck.
4.
Ställ flotten behållaren i vaggan med hjälp av en assistent. Fäst hydrostatisk utlösare banden till vaggan och över flotten är kapseln. Anslut linje som kommer från det hydrostatiska enhetens "svag länk" till ringen på den närmaste delen av vaggan ram.

tips och varningar


 • När du först ställa in vaggan på plats för att markera monteringshålen, låg maskeringstejp på däck runt insidan och utsidan av ramen , där det kontakter däcket. Detta låter dig ta bort tätningsmassa kläms från mellan däck och vaggan genom att helt enkelt dra upp bandet.
 • När du flyttar vaggan, inte trampa på de svaga länken, den hydrostatiska utsättning eller linje från det hydrostatiska release.


 • Relaterade artiklar


  hur man blir en fiskeguide i Alaska
  hemlagad daggmaskar shocker
  hur du skapar din egen geocache
  hur man rengör din airsoft pistol
  hur man använder skruvar i stövlar för is dragning
  hur man rengör båten spillvattentank för fisk
  hur man startar en eld med flinta och stål
  Hyveln ombord instruktioner för insjöfiske
  Hur man knyter en Bimini twist med mono
  hur man tvättar jaktkläder för doft kontroll