hur man byter cleat sängar

hur man byter cleat sängar

Även om båtens knapar verkar vara fast monterade på däck, de är faktiskt fastskruvat i ett lager av "sängkläder", i stället för att skruvas fast i däcket. Sängkläder är en fogtätning-liknande föreningar som används som fogtätning för att hindra vatten från att komma in ett mellanslag. "Sängkläder" en knap innebär också att ett vattentätt förening, som en lim-och tätningsmassa, både på din däck och botten av cleat för att förhindra vatteninträngning --- och skador på dina däck --- i det lilla utrymmet.

Du behöver:
Heavy skiftnyckel
. Skruvmejsel.
Maul.
Block av trä.
Polyuretan debonder.
Spackel.
Grovt sandpapper.
Stålborste.
Rena trasor.
Aceton.
Maskeringstejp.
Drevning pistol.
Marina lim-och tätningsmassa.
Razor kniv.


1.
Använd en stor skiftnyckel för att ta bort bultarna från nitar som håller cleat till däck. Ta bort skruvarna genom att vrida dem moturs.
2.
Lyft cleat bort från däck. Om du inte kan lätt lyfta cleat, som ett block av trä mot utombordaren sidan av basen på cleat ordentligt och slå trä med maul tills cleat frigörs. Om cleat inte kommer gratis när den träffas flera gånger, tillämpa en polyuretan debonder enligt de anvisningar för debonder.
3.
Ta bort den gamla kittet undersidan av basen på knap och av däck med hjälp av en spackel, stålborste eller grovt sandpapper om det behövs. Ta bort eventuella rester på knap eller däck med rena trasor indränkt i aceton.
4.
Mask runt platsen för cleat på däck med maskeringstejp. Stryk marint lim tätningsmedel till botten av basen i cleat och till den plats där cleat kommer att installeras.
5.
Sätt tillbaka cleat till däcket, dra åt bultarna precis tillräckligt för att pressa några av tätningsmedlet ut runt basen av cleat. Låt tätningsmedlet härda i 24 timmar, sedan dra åt skruvarna helt. Trim tejpen från runt basen av cleat. Kan

tips och varningar


 • Klotsarna på mindre båtar hållas på plats med skruvar, vilket innebär att du behöver en skruvmejsel för att ta bort dem, snarare än en skiftnyckel.


 • Relaterade artiklar


  hur man hittar bas struktur
  flugfiske i Sydafrika
  hur du anpassar inlines
  hur du väljer baser & ringar för ett kikarsikte
  hur man bestämma rätt båt propeller
  badminton rörliga tips
  hur du skyddar dig medan snö pulka
  parker i Apple Valley, Minnesota
  Hur konvertera tillagning gånger för lägerelden
  hur man inspektera en kammare Glock pistol