hur man designar en anpassad online cykel tröja

hur man designar en anpassad online cykel tröja

Om du vill ha en unik cykel tröja för ditt cykelstall, klubb eller händelse-eller ens om du vill splurge på ett för dig själv-kan du beställa egna tröjor från en mängd online-företag. Det finns många alternativ när det gäller stil, tyger, konstverk och val leverans. Att veta vad du planerar att beställa innan du börjar handla för egna tröjor kan göra processen enklare

Du behöver:
Personlig konstverk
. Team, klubb eller händelse detaljer.


1.
Bestäm på vilken typ av tyg du vill använda för din tröja. Olika tekniska tyger av varierande kvalitet och fiberinnehåll är tillgängliga, och priserna kommer att variera därefter. Du bör också överväga om du vill ha en lång ärm, kort ärm, eller ärmlös tröja, eftersom detta val kommer att påverka din design. Tänk på den tid på året då tröjan kommer att användas när du gör detta beslut.
2.
Tänk ett färgschema för din tröja. Många tröja designers webbplatser ger dig möjlighet att välja olika färger för kroppen i Jersey, fållen och ärmarna. Kom ihåg att hålla sikten i åtanke, mörka färger kanske inte den bästa idén för cyklister
3
Forskning företag och jämföra de alternativ som erbjuds av olika företag. . . Utforska prisklasser och design alternativ bistånd för varje företag. Tänk på syftet med tröjor. Till exempel vill du sikta på en lägre prisnivå alternativ eftersom tröjor används främst som souvenirer från en händelse? Eller har ditt team behöver professionell klass cykling redskap för hela säsongen? Dessutom kan jersey företaget fungerar bara med helt färdiga konstverk som du uppger, kan skapa konstverk för dig, eller kanske erbjuder anpassningsbara alternativ som du kan slutföra genom att lägga till din logotyp. Vara säker på att det företag du väljer har alternativ som passar dina behov.
4.
Arbeta med det företag du har valt att slutföra utformningen av ditt tröjor. Vissa företag kräver att du ger konstverk för din design, andra erbjuder design hjälp mot en avgift och andra tillhandahåller ett urval av färger och mönster som du kan välja.
5.
Place din beställning när din design är klar. Du kommer förmodligen att behöva betala en deposition på din beställning, ibland upp till hälften av hela kostnaden för och sedan betala resten på det slutförts. Annullerar beställningen kan innebära avgifter, så var noga med att samla in korrekt information från ditt team eller grupp innan du gör din beställning. Var noga med att beställa i tid, eftersom det kan ta upp till åtta veckor att få din färdiga anpassade tröjor.


Relaterade artiklar


överlevnad mat krav
campingplatser i Hesperia, Michigan
Missouri jägare säkerhet
vad är skillnaden mellan engelska & western sadlar?
hur man tråd en båt för en elektrisk start
hur man byter en marin batterikabeln
hur man gör en fiskedrag i saltvatten
vad är en liten bar pistol?
korrelationen mellan doft och jakt
hur man gör en hemmagjord bete tank