hur man gör en cykel på en stillastående cykel

hur man gör en cykel på en stillastående cykel

Avid cyklister även nybörjare ryttare, hitta utomhus ska ha uppfyllt som träning. Men väder och andra omständigheter kan hålla dig inomhus. Inget behov av att bandet. Bike tränare är en bärbar klämma som tillåter dig att göra din cykel i en stillastående en var du vill

Du behöver:.
Cykel
. Bike Trainer.

cykla inomhus


1.
Besök din plats sportutrustning anläggning, t. ex. en REI Utomhus återförsäljare. Be associera om han bär cykel utbildare-intresseföretagets vet vad du menar. Du hittar en cykel tränare på affärer cykel specialitet. Om du inte har vare sig på din plats, kan du skriva "cykel utbildare" i din sökmotor och flera online-butiker kommer att dyka upp.
2.
Köpa en cykel tränare som passar din behov. Många av dessa lärare har olika aspekter som justerbara ben för förvaring och en bult eller magnetiska klämmor för att hålla din cykel på plats. Utbytbara motstånd möjliggör en effektiv träning. Det finns tillbehör som förbättrar cykeln tränare som Cycleops Klättring förhöjningsblock, som lägger höjd till framdäcket att simulera klättring kullar.
3.
Placera din cykel tränare i ett öppet utrymme i ditt hem. Sätt tillbaka däcket i den "U"-formen på cykeln tränare och kläm fast den på däcket. Bulten eller magnetiska klämmor håller cykeln på plats, vilket gör att du trampa håll cykeln stillastående. Använd klättring block för en utmanande träningen.
4.
En utbildning matta kan placeras under cykeln tränare för att förhindra skador på golvet. Det kan också lägga till ytterligare stabilisering genom att inte låta cykeln tränare sladda mot golvet.
5.
köpa en cykel tränare gör att du kan rida din inomhus väg cykel ännu har förmågan att lossa cykel och åka utanför. Stillastående cyklar kan du bara rida inomhus.


Relaterade artiklar


hur man gör eld förrätt tegel
hur man gör saltvatten bottenfiske riggar
kommersiella garnfiske
hemmagjord kanot dolly
hur man gör en fiskedrag i saltvatten
hur man kan väva eller fläta fiskenät
hur man gör en skyttar bänk vila
hur man bygger en egen kajak trailer
hur du ställer in trädet står en vecka före jaktsäsongen
hur man gör makten bete