hur man hyra en jet ski i Tampa, Florida

hur man hyra en jet ski i Tampa, Florida

Tampa Bay, Florida ligger på Gulf Coast av staten, och är en populär destination. Tillsammans med fina restauranger, museer och shoppingområden, har Tampa Bay en blomstrande vattnet. Middag kryssningar, båtuthyrning och snorkling är populära fritid acitvities. Ett av de mest populära turist alternativ är jet ski uthyrning. Jet skidor är ett roligt och prisvärt sätt att komma ut på vattnet i Tampa Bay och kryssning för skojs skull eller för sightseeing längs Tampa Bays vatten

Du behöver:.
Spinning rulle.
Swivel.
Träd (eller kedjelänk staket).
Tygstycke.


1.
Välj datum och tid du vill hyra en jet ski i Tampa, Florida. Skriv ner antalet personer i ditt sällskap, liksom.
2.
Slå upp "vattensport uthyrning" i Tampa, Florida. f du inte är i Tampa, använda Internet och få tillgång till länkar för flera företag jet ski listade nedan i Referenser. Om du är i Tampa, använda en lokal Gula sidorna telefonboken eller på länkarna Internet för att kolla in alternativen.
3.
Reserve antalet vattenskoter du behöver för din jet ski utflykt. Bestäm i förväg om varje person i ert parti kommer att driva sin egen bil, eller om två personer ska dela på.
4.
Schemalägg tid du kommer att använda jet ski. De flesta jet ski biluthyrningsföretagen i Tampa erbjuder halvtimme och timme hyra tider.
5.
Hyr din jet ski med kreditkort eller kontanter, och har fotolegitimation för varje medlem i din part som kommer att driva en jet ski. De flesta jet ski operatörer måste vara minst 16 år. Du måste dock vara minst 22 år för att hyra vattenskoter utan att först ta en båt säkerhetstest. Någon 21 och under måste ta detta test innan de tillåts att hyra dem. Vissa Tampa jet ski uthyrning företag som utför detta test på plats mot en mindre avgift.

Tips och varningar


 • Följ instruktionerna på jet ski uthyrning bolag, eftersom de har gränser för hur långt du kan gå under din hyra.
 • alltid behålla kontrollen över din jet ski och hålla ett säkert avstånd från övriga fordon på vattnet.
 • är Flytvästar och försäkring ingår oftast i priset på hyror jet ski i Tampa området, men tänk på att be att få göra säker.
 • inte vill hyra en jet ski utan ha en flytväst. Du vet aldrig vad som kan hända, så skydda dig genom att bära flytväst.


 • Relaterade artiklar


  hur kan man få fps på Airsoft guns
  hur man installerar snaps i marina matta
  diy kajak segel
  hemlagad älg horn
  Hur skärpa cirkelkrokar
  hemgjord hållare lastbil stav
  hur man bygger blåsrör pilar
  Hur man knyter en förbättrad knut clinch fiske
  hur man byter ledningarna på en båt trailer
  hur driva promelas