hur man skriver på Griptape

hur man skriver på Griptape

Grip Tape används i ett antal sporter för att bidra till att ge en bättre kontaktpunkt. Från baseball och softball till tennis, hockey och skateboard, är olika typer av grepp tejp används. Det kan finnas tillfällen när det är nödvändigt eller önskvärt att skriva på Grip Tape för att identifiera eller utbildning. Välja ett sätt att skriva som kommer att förbli läsligt och kommer att pågå är viktigt. Lyckligtvis finns det en enkel lösning som är lätt och långvarig

Du behöver:.
Grip Tape
. Permanent Marker (olika färger och tips).


1.
Undersök Grip Tape som är på plats på racket, stick, ombord eller cykel. Om bandet är alltför smutsiga eller slitna ersätta det med ny tejp.
2.
Välj en permanent markör för en lämplig färg. Ljusfärg band kräver oftast en svart eller annan mörk markör. Kommer dock mörkare färger kräva en ljusare färg såsom metallic-silver eller guld så att skrivandet blir läsbar. Beakta även spets markören i beaktande den mängd utrymme du har att skriva.
3.
Placera utrustning som är tejpad på ett stabilt underlag. Lean en stor del av utrustningen, såsom en cykel, säkert mot en vägg eller annan yta.
4.
Stöd ditt skrivande hand med den andra handen eller placera den på arbetsytan. Resultaten blir bättre om att skriva hand stöds.
5.
Låt märkpenna att torka. Se tillverkarens instruktioner för torktid. En tumregel är att minst en timme torktid före användning.

tips och varningar


 • Du kanske också vill överväga att använda grepp tejp och en märkpenna som matchar skola eller förening färger.


 • Relaterade artiklar


  hur man patch en is skydd
  skillnader mellan kulor landhockey & lacrosse bollar
  hur man byter växellådsolja i en MerCruiser båt inombordsmotorer
  hur man gör blåspistoler med moderna material
  hur du tar bort kåda från hår
  hur man kan reglera örat tryck i dykning
  hur man kan fånga crappie under kalla dagar
  familj fiske orter i Minnesota
  hur man gör en snodd MACRAME klocka
  stadsparker i Anoka, Minnesota