information om kungsfiskaren fågel

information om kungsfiskaren fågel

"National Audubon Society Field Guide to Birds" anges att av de 94 typer av kungsfiskare i världen, tre är bosatta i USA. Två bor i sydväst nära den mexikanska gränsen, men man har ett sortiment som täcker nästan hela nordamerikanska kontinenten. Detta är bältade kungsfiskaren, som åstadkommit en sportfiskare som den mest expert människa kan

Identification

Den typiska kungsfiskaren är en medelstor fågel som besitter en stor crested huvud och en stor dolk-liknande lagförslag. Den bältade kungsfiskare är sällsynta fågelarter där honan har ljusare fjäderdräkt än hanen. Den bältade kungsfiskaren har en blå-grå huvudet och ryggen med en vit hals och ring av vit som sträcker sig runt halsen. Bröstet är vit med undantag för ett blått band strax nedanför halsen. Den ringmärkta kungsfiskaren liknar bältade versionen men har en kastanj färg till sin mage. Den gröna kungsfiskaren är en glänsande grön på toppen och vitaktig på undersidan delarna.

Storlek

En bältade kungsfiskare är 11 till 13. 8 inches i längd, väger ett vingspann mellan 19 och 23 inches och väger upp till 6 oz. Det ringmärkt kungsfiskaren är en något större fågeln. Det gröna kungsfiskare är den minsta av kungsfiskare i USA, med en längd på ca 8 inches, ungefär samma storlek som en stare.

Geografi

bältade kungsfiskare liv i sommar över hela södra och västra Kanada. Fågeln lever också i alla utom de nordligaste delarna av Alaska. Det bältade kungsfiskaren kan hittas i alla de nedre 48 staterna. Fågeln kommer ofta övervintrar i Mexiko och längs kustområden där frysning vintrar inre hindra den från att fiska. Det ringmärkta kungsfiskaren amerikanska sortiment är endast i extrema sydvästra Texas längs den mexikanska gränsen. Den gröna kungsfiskaren är också i sydvästra Texas samt södra Arizona och New Mexico.

Diet

kungsfiskaren föda består mestadels av fisk, kompletterad med ett antal ryggradslösa djur, mindre insekter och ryggradsdjur t. ex. salamandrar, möss och kräftor. Kungsfiskaren kommer att följa de vatten från högt upp i en abborre eller medan svävar över den. Efter spotting en fisk kommer fågeln att gå med huvudet i vattnet efter den, rycka upp fisken med sin proposition och sedan döda det genom bultande den med näbben.

Habitat

Cornell Lab of Ornithology säger territorium av en typisk kungsfiskare levande längs en flod eller ström är cirka 0,6 miles lång. Kungsfiskare alltid kommer att leva nära floder, bäckar, åar, flodmynningar och sjöar. Kungsfiskaren gräver en håla i det mjuka smutsen av en bank hittades nära vattnet, ofta drar nytta av konstgjorda grustäkter och sandbankar.

Överväganden

kungsfiskaren kommer att undgå en hök genom att faktiskt dyka i vattnet. De bältade kungsfiskaren och vikare kungsfiskaren kan producera en hård råtta-a-tat-tat ljud, medan samtalet på den gröna kungsfiskare är mer som pulsen i en insekt.


Relaterade artiklar


hur man väljer rätt kajak
tröghetsnavigeringssystem teori
hur man rengör båten spillvattentank för fisk
regler för saltvattenfisk storlek i Maine
Whitewater kajakpaddling tekniker
hur man rengör gummigrepp golf
hur man räta en cykel hjul
Sonora pass inhemska växt-identifiering
hur vinden en RV markis
hur man kan bota dölja med borax