information om popup campare

information om popup campare

Pop-up campingbilar, även känd som pop-up, släpvagnar, lätta, släpvagnsvikt enheter varierar från 8 till 15 meter i längd och väger mellan 1,500-4,000 kg. Pop-up campare anses den modell på ingångsnivå för husvagnar (fordon för fritidsbruk) på grund av deras lägre pris. Hård toppar och hopfällbara sidor göra denna typ av RV mycket tilltalande för familjer som vill uppleva vildmarken med mer än bara ett tält

att välja rätt storlek

Popup-husbilar är konstruerade för att sova flera campare. Att välja rätt storlek för din familj är det bästa stället att börja. Pop-up campingbilar kan sova upp till åtta personer med sidor som sträcker sig ut och bilda två utfällbara sängar samt tabeller som omvandlas till sängar. Den vanliga storleken för sängarna är dubbel storlek.

sidor är gjorda av tunga duk, med duk eller vinyl tiebacks avslöjande fönster som liknar den typ du skulle hitta i tält. Dessa fönster är utformade för att ge ventilation, skydd mot flygande insekter och väder. En mycket trevligt inslag i ett pop-up husbil är att medan du är hemma i en robust skydd, kan du fortfarande höra ljudet av naturen runt omkring dig, ungefär som du skulle i ett tält.

Creature Comforts i en Pop Upp

De flesta popup-trailers har ett litet kylskåp och en liten två-eller tre-brännare ugn med små lagringsplatser för din matlagning redskap. Dyrare modeller är utrustade med en liten toalett och mer rymliga områden levande. Förutom de större utrymmen, erbjuder köket också större matlagning ytor och mer lagringsutrymme, något du alltid kan använda. Du kan också utrusta din RV med luftkonditionering för de varmare månaderna och ett värmeelement att förlänga din camping äventyr i det kalla vädret.

Tillbehör till Pop Up

Det finns många tillbehör kan du köpa för att göra camping mer njutbar i din popup-trailer, såsom markiser för att skapa skugga och skydd. Screen rum som fäster direkt på sidan av din pop-up campingbilar en utmärkt utomhus matplats samt en bekväm lounge område.

Installera Pop Up

Kontrollera din webbplats noga innan du backar dina pop- upp husbil. Leta el och vatten Hookups, och se till att rensa skräp. Inspektera träd på din webbplats för att försäkra någon överhängande träd inte utgör hotet om döda grenar som kan ramla och skada din pop-up. Ställa in trailern kommer att kräva dra eller stöd i, utjämning din RV och sätta upp stabilisator uttagen och frånspänning från ditt fordon. Det fina med dessa små husvagnar är att du kan skjuta dem på plats. Din instruktionsbok kommer att få specifik information om hur du öppnar din popup-husbil. Öppna din husbil kommer variera beroende på tillverkare, men de flesta kommer att använda en vev för att höja den övre.

Underhålla och lagra Pop-Up

En av de bästa sakerna med pop-up campare är deras enkelt underhåll. Som med alla campingutrustning, försäkra din RV är rensade och torr vid förvaring. Kolla din instruktionsbok för information om vilka typer av rengöringsmedel är säkra för din husbil. Efter en grundlig torka, en grundlig torkning kommer att se och mögel är inte en fråga nästa gång du ställer in din RV.

Kontrollera hardtop, den yttre paneler och sömmar för läckage före lagring är alla en del av en grundlig underhåll rutin. Kontrollera alla förvaringsutrymmen för att ta bort mat, skräp och kemikalier är också en bra idé innan du lägger undan din pop-up för en tid.

popup-trailer är också utrustade med däck, bromsljus och bromsar släpvagn. Om du inte är kvalificerad att göra denna typ av mekanisk inspektion och underhåll är det bäst att söka hjälp av en professionell.


Relaterade artiklar


hur du tar bort en gelcoat på en båt
hur du låser en cykel bärare till en bil
Indiana Whitewater park hytter
Hur man knyter ångare
hur man konfigurerar rullarna på en båt trailer
hur man kan fånga randig bas med hjälp av musslor
Hur man sköter om Micarta
hur man kan fånga crappie under kalla dagar
hur man bifoga en zink anod
Harley Davidson klubbar i New York