några idéer för snöskotrar med is på fotsteg

några idéer för snöskotrar med is på fotsteg

Du äger ett stort skoter och ha kul med det, men det finns en liten glitch. Is på fotsteg hindrar dig från att ha en säker grund. Det finns några förfaranden och tekniker som du kan försöka eliminera isen, vilket gör din snöskoter upplevelse roligare.

Kattsand

Ansöka kattsand på fotsteg gör att dina stövlar att bita i skotern fotsteg, vilket gör säkert fotfäste. Håll en liten väska i din förvaringsfack och tillämpas i dess avtar. Experimentera med både klumpar och nonclumping, och fastställa vilket som fungerar bäst för dig.

Periodisk Skrapa

Ha en tung skrapa plikt is, finns på alla bildelar butiker, i ditt förvaringsutrymme. Som is byggs upp, med jämna mellanrum skrapa bort det. Var förvarnad dock är alla is skrapor vanligen tillverkade av hårdplast och slits ut så småningom. Du kan gå igenom tre eller fyra per månad, beroende på användningen.

Nr Slip Grips

Dessa faktiskt görs för trappor och finns på flesta större byggvaruhus. De ser ut som stora ark grovt sandpapper, med en klibbig undersida skyddas av en peel-off papper. Rengör din fotsteg noggrant och sedan dra av uppbackning och använda dem för dina styrelser. Vid köp, be butiken associerar för no-slip säkerhet peel-off grepp för trappor.

Kombinerar tekniker

Du kan kombinera alla tre teknikerna. Håll en liten påse med kattsand och en isskrapa i din verktygsfack och tillämpa no-slip grepp till dina skivor. Genom att kombinera alla tre tekniker, bör din fot bättre.


Relaterade artiklar


hur man ryggsäck genom baksidan landet
Kustbevakningen båtutrustning krav
hur man kan spara gas när du åker båt
Schwinn cykelkärra instruktioner
hemlagad telegrafnyckeln
hur man rengör antika vapen
hur man reparera en torrdräkt
typer av vandringsskor
hur vinterförbereder marinmotorer
hur saker ett djur för uppstoppning