pop-up Solskydd instruktioner

pop-up Solskydd instruktioner

Många popup-solskydd är lätta att använda och ofta tar mindre än en minut att montera. Större eller sådana med yttre polerna kan ta längre tid att ställa upp. Att driva de flesta solskydd, behöver du bara följa några steg

Solskydd

De flesta solskydd komma vikta i en väska. Ta bort fodralet och vik skuggan. Placera Solskydd på plan mark och sprider ut den. Rikta den övre delen av solskydd uppåt. Dörren till de flesta nyanser ofta det dubbla som ett golv. Plast stolpar byggs i sidorna av de flesta nyanser. Räta den inbyggda stöder. Förläng sidorna först, sedan toppen. Lägg våning ner sista.

Miljö

Många solskydd kommer med inbyggd sandsäckar för att bistå med skugga i hård vind. Om du vill ha mer stabilitet, anser ett solskydd med externa stolpar som måste grävas ner i marken. Placera yttre polerna efter förlängning den inbyggda stöd.

Extras

Vrid solskydd för maximal skugga. Om du släpa en massa saker, överväga en lätt nyans. För ventilation, öppna flikarna på din skugga. Om din skugga kommer med metallstavar, vara försiktig att flytta dem eftersom de kan punktera ditt tält.


Relaterade artiklar


hur kan fiskare spara gas?
hur att upplösa ett kwa M16 Airsoft pistol
hur de ska jaga med Cap & boll revolver
hur man bygger texas hästskor
hur man fixar bleka, målad plast på en Kawasaki Jet Ski
att planera den perfekta djupa resan havsfiske
diy kajak dolly
hur man kan anpassa Baitcasting rullar
Hunt & fiska turer i Alaska
hur du infogar en laser bar syn