squaw fiske i Washington

squaw fiske i Washington

Squaws eller gädda promelas, bor i nordvästra USA, allra mest Oregon, Washington staten och upp till Kanada. En community för fiskarna har vuxit upp helt ägnas åt jakt squaw, inklusive organisationer som betalar amatör fiskare att ta in gädda

Historia

När kallas squawfish, dessa dagar de mer politiskt korrekt term för den här fisken är gädda. Under de senaste åren har squaws blivit vanligare och invasiv. Nu flera floder i Washington kallas Bounty platser. Squaw fiskas från dessa floder kan bytas mot lön.

Identifiering

Squaw är medlemmar i gädda familjen. De har starka käkar och vassa tänder. Detta är en aktiv fisk. De kan ofta hittas hoppa upp ur vattnet i jakten på sitt byte. Gädda tendens att dras till klippiga områden med snabba strömmar. De föredrar också kallt vatten. Under vintern squaw är nära toppen av sjön. På sommaren flyttar de djupare ner i vattnet.

Agn

Squaws attraheras av maskar, färsk kyckling lever, eller remsor som skärs till andra fiskar. En locka bör viktas nog att hålla betet på plats mot strömmen.

Geografi

många floder och sjöar i delstaten Washington hem till squaw. Populära fiskeplatser omfattar Columbia River, Cascade Locks och Snake River.

Bounty

Gädda promelas fångats i Columbia och Snake Rivers som är längre än 9 inches kommando en bounty från delstaten Washington regeringen, förutsatt att de " re fångas av en fiskare med en giltig fiskelicens. Fiskare får $ 4 per fiska upp till de första 100 fiskar de i sin tur, 5 dollar per fisk upp till 400 och $ 8 efter det.


Relaterade artiklar


Hur man skärper en kniv med en Dremel
hur man installerar marina avgasgrenrör packningar
hur man rengör fasan fjädrar
Hur man knyter knop i en Berkley Fireline
hur man ansöker Griptape på en skateboard
hur området band en Ruger p89 för rengöring
BÖJAS pilbågar vs långbågar
hur man kan utvidga en topp rep ankare
hur man kan fånga betesfisk
hur man bifoga en kabel änterhaken till att ett träd