Vad är backpacking mat för tonåringar?

Vad är backpacking mat för tonåringar?

Backpacking livsmedel är de som du skulle komma med på ett utomhus expedition, typiskt camping, vandring, eller cykling. Backpacking livsmedel är mat som lätt får plats i ryggsäcken utan att förstöra eller dig nedtyngd. För en tonåring backpacking resa, du vill packa bärbara hälsosam mat som smakar gott och hjälper dig att hålla strömförande.

Light Foods

Först och främst du vill packa livsmedel som inte väger för mycket. Du kanske tror packning burk soppa till varje måltid är bra plan tills man inser hur tung ryggsäcken blir. Uttorkad soppa paket är en bättre idé eftersom de är lätta och bara kräver att du lägger till vatten. Om du inte planerar på att förbereda måltider, sedan mellanmål mix, beef jerky, bagels, chips och smörgåsar finns allt ljus mat att packa. Jordnötssmör är en bra spridning för crackers eller smörgåsar eftersom det kommer att hjälpa dig mätt, vilket är en ersättning för tonåringar som har att utöva. Ramen och små baggies pannkaka mix är bra idéer för långa resor eftersom de är lätta och oftast bara kräver att du lägger till vatten.

Icke Färskvaror

Du vill inte ta något som kommer att skämma bort under mer än ett dygn medan backpacking för ett par anledningar. Du uppenbarligen vill inte skämd mat, men också inte vill genomföra en tom is kista när du har tömt innehållet. Lagad mat, eller MRE's, kan köpas i någon armé överskott butik och kan hålla i åratal tills de öppnas. Det enda som är värre än en hungrig tonåring en sjuk och hungrig tonåring, så det är bäst att inte hålla färskvaror förbi den första eller andra dagen av en backpacking resa. Minimorötter och Salladsärter är bra på språng livsmedel om din tonåring kommer att äta dem, så är uttorkad frukt.

Små Foods

Backpacking livsmedel bör inte vara skrymmande eftersom du behöver så mycket plats i packningen som möjligt, särskilt för övernattning utflykter. Power barer och godis är bra mat att packa. De är små och hjälper dig att hålla energinivån uppe. Det är dock en god idé att packa extra mellanmål så tonåringar kan handeln med vänner. Extra chips, kex och barer frukt är bra saker som inte tar upp mycket plats. Se till att undvika onödiga förpackningar på vissa produkter. Med torkad förpackade livsmedel, till exempel, tjänar ruta som en estetisk paket för förseglade påsen det kan tas bort. Kom ihåg att tonåringar kommer att förlora en del utrymme i sin förpackning efter uppackning en eller två gånger även om de lägger mindre tillbaka i.


Relaterade artiklar


hur man gör en kanot rack för en lastbil
hur man bestämmer storleken utombordare för din båt
hur man beräknar strömriktare dimensionering
hemlagad betesfisk ljus
hur man läger på Petrified Forest nationalpark
hur man tvättar en ner sovsäck
hur man bifoga ett rep vattenskidor till båten
Felsökning skoter motorer
hur man byter matta ponton släpvagn
hur man fixar bleka, målad plast på en Kawasaki Jet Ski