båtliv på Smith fjällsjö, va

båtliv på Smith fjällsjö, va

Smith Mountain Lake är en härlig 40-kilometer lång sjö med 500 miles från kusten ligger i Blue Ridge Mountains i sydvästra Virginia. Sedan den inrättades i mitten av 1960-talet, har Smith Mountain Lake fortsatte att växa i popularitet som en rekreation destination för vattensporter såsom simning, fiske, vattenskidor och segling

Historia

Smith Mountain Lake skapades som en följd av invallningen av Roanoke och Blackwater floder. Dammen var en del av ett projekt för att utveckla vattenkraften för regionen. Sjön började fylla i september 1963 och var helt fylld av mars 1966. Sedan dess har sjön öppnats för allmänheten för rekreation som segling, med förbehåll för Virginia State båtliv förordningar.

Access

Det finns fem offentliga tillgång för båt lanserar på Smith Mountain Lake. Hales Ford i Bedford County har ett konkret ramp. Hardy Ford i Bedford County har två konkreta ramper. Penhook nr 9 i Franklin County har två konkreta ramper. Scruggs nr 8 i Franklin County har ett konkret ramp. Anthony Ford Nr 4 i Pittsylvania län har ett konkret ramp.

Överväganden

Virginia Department of Game Inland Fisheries ansvarar för drift och underhåll allmänheten båten områden ramp tillgång Smith Mountain Lake. Det är också ansvarig för att främja säker båtpraxis samt verkställa statens lagar och andra författningar om fritidsbåtar.

Identifiering

Alla motordrivna båtar som används på Smith Mountain Lake måste vara registrerad och titeln. Segelbåtar längre än 18 meter måste vara titeln innan de används på Smith Mountain Lake. Alla andra nonmotorized båtar kan användas på Smith Mountain Lake utan titel eller registrering.

Varning

Enligt Virginia Department of Game Inland Fisheries, mest båt-relaterade dödsfall i den stat resultatet från att drunkna. Avdelningen uppskattar att mer än 80 procent av dessa offer skulle ha överlevt om de hade burit en flytväst. Virginia lagen kräver det finnas minst en Coast Guard-godkänd flytväst för varje person på en båt.


Relaterade artiklar


hemlagad fluglina rullmaskin
hemgjord metspö & svalare rack
Felsökning en båt radio
askorbinsyra pistol rengöring
hur man tråd en 12 volts motor för att köra framåt och bakåt
hur man skarva docka linjer
hur man använder bländare sevärdheter
Syftet med en balaclava
rv camping idéer
hur man hyra jordbruksmark