föreskrifter om fiske i Minnesota

föreskrifter om fiske i Minnesota

Innan du går fiske i Minnesota om en person med hemvist eller en besökare, bekanta dig med de regler som gäller mete. Minnesota Department of Natural Resources har många regler som innebär de infödda till staten och människor som kommer till Minnesota för att njuta av den rikedom av sjöar som gör staten ett fiskeparadis.

Lifetime Licenser

Minnesota erbjuder sina invånare en chans att välja en livstid fiskelicens i stället måste få en årlig licens varje år. Staten har fyra olika åldersgrupper för sina licenser livstid fiske. Dessa kategorier omfattar tre års ålder och under, ålder fyra till 15, åldrarna 16 till 50 och åldrar 51 och äldre. Skattesatserna för dessa licenser livstid varierar, men alla utgör betydande besparingar för dig eller dina barn under tiden.

Ta till exempel en förälder som köper hennes son en livstidslicens när barnet är fem år gammal. Eftersom detta mars 2010 skriftligen med den årliga Minnesota bosatt fiskekort kostar $ 17 och livstid licens för denna åldersgrupp kostar $ 300, barnet skulle i själva verket, fisk kostnadsfritt en gång han fyller 24 år. Detta gör en Minnesota licens livstid fiske en meningsfull och unik gåva.

Open Water

De metoder som du kan använda för att fånga fisk på öppet vatten i Minnesota har strikta regler knutna till dem. På öppet vatten, kan du använda bara en rad, och den linjen kan bara ha en enda krok. Minnesota definierar en konstgjord locka besitter trekroken --- en speciell krok som är en kombination av tre krokar i en, som en krok. Men kan du inte använda en diskant krok om det inte är på en konstgjord lura. Förordningarna inte tillåter ett undantag från den enda krok regeln. Sportfiskare riktar rock bas, crappie, öring och sunfish kan ha så många som tre konstgjorda flugor utrustad med krokar på en rad.

Nr fredningstid Art

Vissa fiskarter är så rikligt i Minnesotas inre åar, floder, dammar och sjöar som DNR inte har en stängd fiskesäsongen för dessa fiskar. Sportfiskare kan fånga dem året runt, men de har vissa begränsningar för hur många de kan hålla med specifika arter. Ingen fredningstid finns för crappie, rock bas, Sunfish, vit bas, abborre, stensimpa, sik nors och. En fiskare får behålla 10 crappies per dag, 20 Sunfish, 30 Rock bass, 30 vit bas, 20 abborre och 100 simpor. För dessa fiskar, upprätthåller Minnesota inget minsta längder, eftersom dessa typer av fisk normalt inte växer till stora storlekar att börja med.


Relaterade artiklar


hur du startar en livflotte
Hur stark är fluglina?
tandem kajak instruktioner
hur pris Benelli pistol
vad är en styrbord motor?
hur du anpassar Glock grepp
Så ställer du in dra på en Mitchell 300 spinnrulle
hur man bygger racoon fälla
hur man bifoga ett utfall linje till en häst
hur man gör en skyttar bänk vila