hur att rigga propaganda med cirkelkrokar för trolling

hur att rigga propaganda med cirkelkrokar för trolling

Ballyhoo är en art av små Billfish som generellt anses vara bland de bästa saltvatten trolling beten tillgänglig. Circle krokar krokar avsedda att inge i hörnet av ett spel fiskens mun för att underlätta catch-and-release fiske. Många fisketurneringar kräver nu att delta sportfiskare använder cirkel krokar. Rigga propaganda med en cirkel krok är komplicerat, men det är väl värt mödan

Du behöver:
Riggning tandtråd (u00A3 35 test)
. Egg sänke (1 /4 ounce).
Circle krokar.
Ballyhoo.


1.
Vik en 2-fotdel av rigg tandtråd i hälften och halka den vikta änden av tandtråd genom ett ägg sänke för att bilda en ögla.

2.
Trä tandtråd slingan och ägget lodet över den propaganda huvud och dra i ändarna på tandtråden för att dra åt slingan strax bakom den propaganda s gäl plåtar. Ägget Lodet ska placeras under den propaganda strupe.
3.
Ta de lösa ändarna av fördubblades tandtråd slinga över den propaganda huvud och knyt en knut torg vid en punkt strax framför den propaganda ögon. Detta kommer att hålla den propaganda sin mun stängd när den styrs bakom båten.
4.
Trä ändarna på tandtråden tillbaka genom den propaganda s ögonhålor och knyt en andra kvadrat knut under den propaganda s huvudet på en punkt strax bakom ägget lodet.
5.
Vira lösa ändarna av tandtråd i motsatt riktning runt den propaganda huvud och klaffar gäl fyra till sex gånger. Avsluta omslag genom att knyta en tredje kvadrat knut under den propaganda huvud vid en punkt strax bakom ägget lodet.
6.
När du är redo att fiska, glida den punkt av en cirkel krok under tandtråd omslag på toppen av den propaganda huvud. Den propaganda är nu klar för fiske.

Tips och varningar


 • Dra riggade propaganda i vattnet bredvid båten för att kontrollera dess rörelse i vattnet. Om den propaganda vändningar eller flyttar onaturligt, dra ut den ur vattnet och justera riggen.
 • Tournament Fishing regler varierar, så se över reglerna så att din fiskemetoder följa turneringen regler och förordningar.


 • Relaterade artiklar


  hur man limma klättring innehar
  hur du skyddar din campingplats från djur
  Hur får man en bra vinter träning
  hur man gör makten bete
  rv parker nära benbrook sjö, texas
  Hur man sköter om karbid omlastning dör
  fördelarna med en Presta ventilspindeln
  hur man ligor tränare ungdom
  hur du packar en fisk montera
  hur du ansluter kablarna båtens batteri