hur man bygger flottar

hur man bygger flottar

En sommar av skoj kan fås med de enklaste flotten byggs från saker som får rätt på handen eller lätt att komma med. En bra i trä flotte kan vara tung så vet att det kommer ta lite muskler för att få det att vattnet när du är redo att spela Huckleberry Finn. Ju större flotten de mer stabila blir det. Rita flotten ut på papper och få det material redo innan du bygger. Den grundläggande flotten planen kan anpassas till valfri storlek och utrustad på ett sätt som behagar

Du behöver:.
2 stockar 61 inches lång
. 11 plankor 1-av-2 tum och 3 meter lång.
Handsåg.
Tre längder PÄLSGARNERING band, 2 meter lång och 1 1/2-inches av 3/4-inches.
2 dussin 3-tums spik.
1 dussin 2-tums spik.
Hammer.
Tre 1-tum-tjocka skivor av frigolit 56 inches långa och 24 inches bred.
1 liter av lack eller båt färg.
1 lack pensel.


1.
Skär varje stock till längden av 61 inches med en handsåg. Sätt två stockar två meter från varandra på arbetsytan. Ju hårdare träslag desto längre flotten kommer att pågå. Tjockare och tyngre stockar kommer att göra flotten mer stabilt.
2.
Skär varje 1-av-2-tums planka med längden på 3 meter och fäst de plankor som dem med 3-tums spik. Plankorna kommer att utgöra däck på flotten
3
Vänd på flotten över och placera tre 1-tums tjocka skivor av frigolit mellan stockarna, som passar dem väl i 2. . -fotutrymme mellan stöd loggarna. Nail tre 1 1/2-tums av 3/4-inch PÄLSGARNERING remsor över skummet för att hålla den på plats, och spika dem till stockar med 2-tums spik. Detta kan kräva toe-spikning spikarna i loggarna, se till att inte riva frigolit.
4.
Vänd flotten igen och lack däcket. Flotten kommer att vara ungefär 5 meter med 3 meter. En större flotte kan byggas genom att lägga till fler stockar och längre plankor. Försök inte att göra en bredare flotte om du inte sätta i en logg för varje 2 meter i bredd.


Relaterade artiklar


franska bollspel
hur du packar om och uppleva en säker och trevlig dagsvandring
en säkerhet av blåsrör jakt
gun syn monteringsverktyg
diy efterfrågan rådjur matare
hur teotwawki överlevnad
utomhus varvet spel för grupper
tekniker på hjälp av ep flugbindningsmaterial
hur man startar en pistol klubb
hur bete frysta räkor