hur man identifierar antika fiskedrag

hur man identifierar antika fiskedrag

Fiske är ett populärt rekreationsområde hobby. Vissa människor fisk för idrott, andra fiskar för livsmedel. Antika fiskedrag fortfarande används för fiske, men de flesta samlas in. Mycket samlarobjekt antika fiskedrag är värda upp till några hundra dollar styck, pre-1900 lockar är den mest värdefulla. Fiskedrag företag från denna tid är Henry Loftie, John Mann, Riley Haskell Minnow och WD Chapman. Posten-1900 företag är James Heddon, William Shakespeare Jr, Creek färna, South Bend, Pflueger och Moonlight och Paw Paw.

Du behöver:
Antika fiskedrag och värde guide
. Gamla fiskeläget sport tidskrifter och kataloger.


1.
Se över antika fiskedrag. På förhand-1900 lockar, många gjorda av gammalt trä, un-slätade och inte målade i ljusa färger. Det kan finnas en aluminium-finish bara. Kontrollera om de karakteristiska ekollon kroppen, vilket formen på lure liknar ett ekollon, speciellt mot huvudet av lockbete.
2.
Kolla gärna på en post-1900 fiske locka. Många som görs efter 1900 kommer att vara skulpterade och målade att se ut som små betesfisk, en populär färg som jordgubbe med svart fläckig finish. Andra färger som används är till exempel lime grön, gul och röd. Dessa färger kan vara fast och ha en airbrush utseende, och de kan också vara en färg med en fläckig yta som liknar de mycket samlarprodukter finish jordgubbe plats typer.
3.
Gå till antika butiker och fråga om vintage kopior av gamla fiske tidningar. Ofta gamla fiskeläget tidningar kommer att ha annonser för fiskedrag från den perioden då tidningen var tryckt.
4.
Titta på bilderna av gamla beten i tidningen. Titta på online-auktioner under antik fiskedrag. Forskning antika fiskedrag i värde guideböcker som. . "Old fiskedrag Tackle: Identifiering Value Guide" av Carl F. Luckey och Tim Watts
5
Gå med i en samlare klubb . Möt människor som har omfattande kunskap om antika fiskedrag. Att träffa andra samlare är ett enkelt sätt att lära sig att identifiera antika genom att visa sina samlingar och pratar med de människor som är kunniga inom området. Kolla National fiskedrag Collectors Club hemsida oldfishinglure. com /lureclubs. htm.


Relaterade artiklar


hur man laddar en rostfri ankarkätting
kemisk struktur för rådjur feromoner
älgjakt tips i november
Hur man testar en dykartub
hur man trimmar dräkten sälar
hur man skall avgöra rätt storlek för ett ankarspel
diy olika typer av Pilbågar
skillnaden mellan vikning och regelbundna cykeldäck
hur matcha gelcoat färger
hur man demonterar en pistol stjärna firestar